TIRSDAGSTIP: FÅ EN HELT NATURLIG GLØD MED A HINT OF SUMMER

A hint of summer rudolph careA Hint Of Summer fra Rudolph Care

Jeg har lige kort omkring det her vidunderlige produkt i gårsdagens webshopfavoritter og lovede, at jeg ville komme lidt nærmere ind på det og jeg holder selvfølgelig mine ord 🖤

Det hele startede mandag i sidste uge, hvor jeg sad og så Go’morgen Danmark inden jeg skulle i lufthavnen for at rejse mod Nordirland. Et af temaerne var selvbrunere og her var Anette fra Beauty Space, som var inde og dele ud af sin viden. Jeg havde travlt med at pakke og lyttede kun med et halv øre, men alligevel kunne jeg ikke holde mine øjne fra skærmen, da hun begyndte at tale om det her lille vidunder!

En selvbruner, der giver en helt naturlig glød og glow og som ikke farver og som ikke giver de der kedelige linjer – findes der virkelig sådan en?

Det gør der og det hedder A Hint Of Summer og kommer fra Rudolph Care. Efter at have hørt Anettes rosende ord, var jeg ikke i tvivl om, at den hørte til hjemme på min badeværelseshylde og skæbnen ville, at det nærmest var det første produkt jeg stødte ind i, da jeg gik igennem lufthavnens taxfree-område. Det tog mig sådan ca. 10 sekunder at slå til og jeg begyndte allerede at bruge den samme aften.

Efter få dage kunne jeg allerede se forskel. En helt perfekt forskel. Ikke på den der måde, hvor jeg lignede en, der lige var kommet hjem fra en uge på Gran Canaria eller som en, der ikke helt kunne kontrollere selvbruneren derhjemme. Nej, blot en lille fin, ny og helt naturlig glød, som bedst af alt kan beskrives som den man får efter en dag under den danske sommersol.

En anden god detalje er, at den er super drøj i brug og enormt nem at bruge. Ganske enkelt doserer man selv og opbygger farven gradvist og den kan både bruges til ansigt og krop. Den påføres ved at man blander et par dråber i sin dagcreme eller i sin bodylotion. Ønsker man at have sin glød hele tiden, så kan den snildt bruges hver dag – det bliver aldrig for meget og alle kan være med. Også selvom man aldrig har været i nærheden af selvbruner!

Skulle der ske det, at den danske sommervejr bliver ved med at være kedeligt og utilregneligt, så skal man i hvert fald ikke bekymre sig om manglende glød, hvis man har den her stående hjemme på badeværelset.

Den kan bl.a købes hos Matas og hos Sephora

Læs også: Den nemmeste vej til fugtig hud

A hint of summer rudolph care

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments