TIRSDAGSTIP: FÅ PENGE TILBAGE NÅR DU SHOPPER

TIRSDAGSTIP: FÅ PENGE TILBAGE NÅR DU SHOPPER 1Reklame for Eovendo

ET LILLE SHOPPETIP

Cashback! Ærligt, så er det ikke et ord, der klinger specielt godt og jeg har også gjort mig en del tanker om, hvordan jeg i det hele tage lige kunne starte det her indlæg. I mine øre, er det i hvert fald et ord, som godt kan klinge lidt negativt og komme til at lyder af lidt for meget “mere salg”, “hurtigt forbrug” og “hurtige penge#-agtigt.

Men som I næsten selv kan gætte, så har jeg fået tilbudt at indlæg et lille samarbejde med Eovendo hvor jeg skal hjælpe dem med at sprede budskabet og fortælle lidt om deres koncept. Da jeg undersøgte sagen og satte mig ind i hvad det var for en størrelse, tøvede jeg faktisk ikke med at tanke ja, for konceptet er egentlig ret genialt. Også selvom man ikke er den helt store hopper eller forsøger at begrænse sit forbrug. Vi køber jo alle ting, på den ene eller den anden måde og hvorfor ikke udnytte muligheden for at få nogle af de penge man bruger tilbage?

Kort fortalt, så er Eovendo et sted på nettet, hvor man altid kan få et overblik over forskellige rabatter, fra en lang række webshops. Nærmere bestemt mere end 400 af slagsen og vi snakker både NA-KD, Monki, ASOS, ELLOS osv. Hvis man tilmelder sig og husker at shoppe gennem, dem, så vil man altså opnå den såkaldte “cashback”.

TIRSDAGSTIP: FÅ PENGE TILBAGE NÅR DU SHOPPER 2

Der er selvfølgelig også en fordel i det for Eovendo. Shopper man gennem deres links, så får de et lille beløb af det, der bliver shoppet for, men fordelen for dig, mig og alle andre kunder er, at de deler den fortjeneste med os. Vi snakker selvfølgelig ikke om gigantiske beløb og man skal heller ikke shoppe gør det for at tjene penge. Det skal ses som en oplagt mulighed for at få et overblik over rabatter. Det er et sted, som gavner forbrugere og selvfølgelig også dem selv, så man vinder en masse ved at bruge Eovendos site, da du kan spare penge hos de 400 shops. 😉 Desuden er det gratis at være bruger – what’s not to like!.

TIRSDAGSTIP: FÅ PENGE TILBAGE NÅR DU SHOPPER 3

DET PRAKTISKE

Rent praktisk fungerer det ved, at man smutter hen på deres hjemmeside og opretter sig som bruger. Det tager i øvrigt kun et par sekunder. Derefter kan man bl.a installere en lille knap i sin browser, som gør opmærksom på, når man besøger en webshop, hvor cashback er en mulighed.

Derudover har de selvfølgelig også en app, da flere og flere handler over mobilen. Den fungerer på samme måde og giver desuden også et godt overblik over hvilke butikker der giver mulighed for cashback og fortæller om gode tilbud.

Når man har optjent penge, kan man vælge at få dem udbetalt til din lønkonto, gavekort eller Paypal.

Netop nu vil være et ret godt tidspunkt at skrive sig op på. Black friday og cyber week er over os og jeg kunne forestille mig, at flere af jer, havde udset jer en ting eller to og hvis man så alligevel skal shoppe, så kan man jo ligeså godt sikre sig at få lidt penge retur. Man kan selvfølgelig også se en oversigt over de mange tilbud, der er derude netop nu, henne hos Eovendo. Derudover deltager man også i en konkurrence om et gavekort på 2000 kr. fra Deichmann, hvis man skriver sig op inden d. 28 November. Altså på torsdag.

TIRSDAGSTIP: FÅ PENGE TILBAGE NÅR DU SHOPPER 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments