KAN VI TALE LIDT OM #34

giphy

Indlægget indeholder reklamelinks

Blazer-jakker. Jeg elsker dem, det gør jeg virkelig og især min nye og ternede version fra Gina Tricot. MEN er jeg den eneste, som evigt og altid føler mig helt enormt business og corporate, når jeg tager den på?

Konspirationstankerne omkring Taylor Swifft’s nye single-udgivelse. Den seneste jeg hørte var noget med, at hun havde valgt at udgive den på Kanye West’s mors dødsdag. Det er måske liiiiige at stramme den?

Blomsterne på Selinevej. Det stikker jo nærmest mere af end hele Kirsebær-gaten. Det er slet slet ikke fordi jeg er det mindste bitter over, at jeg nok ikke når derud, før alt er rippet eller visnet.

Pinks’s helt fantastiske tale til søndagens MTV Music Awards. Jeg fik måske endda en lille klump i halsen, da jeg så den. Næste gang jeg har en dårlig dag eller føler mig lidt grim og dum, så skal jeg helt sikkert bare se den og så vil jeg med sikkerhed få det lidt bedre #sedenlige.

At man sjældent ser et ligeså godt udvalg af solbriller, som man gør herhenne. Jeg vil ønske, at jeg havde opdaget det liiiidt tidligere på sommeren. Kunne f. eks ret godt se mig selv med dem her eller dem her, når der skal lidt mere farve på.

Hvorfor det skal være så sindsygt dyrt at rejse over julen. Min veninde og jeg snakker lidt om at tage afsted, da ingen ad os er de store julenisser, men når priserne nærmest er mere end fordoblet på det tidspunkt, så kan det godt blive lidt af et uoverskueligt projekt. Hvis I ligger inde med gode tips eller anbefalinger til gode destinationer, må I endelig sige til.

Hvor rart det måtte være, hvis money wansnt an issue og man snildt lige kunne kaste 16.000 kr. efter den her flotte leopard-fætter.

Hvor vanvittigt irriterende det er, når ens guldbelagte sølvsmykker bliver misfarvede. Det er nærmest sket for 80% af min samling og jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal gøre for at fikse dem eller forhindre at det bliver ved med at. Her skal I endelig heller ikke holde jer tilbage, hvis I har et godt tip eller to?

Feminas ugentlige madplaner, som jeg med kæmpe fornøjelse er begyndt at holde godt øje med. Det er selvfølgelig dygtige Emma Martiny, som står bag dem.

Den der helikopter, som snart har holdt Nørrebro vågen i en måned. Det er bestemt skønt og dejligt, at de tager hånd om bandekonflikten og gør hvad de kan for at stoppe den. Jeg gad bare godt vide, hvad de egentlig bruger helikopteren til. De kan vel hverken se eller stoppe banditterne helt deroppe fra?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments