KORT HÅR, SENSOMMER OG WEEKENDPROJEKTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Weekday Jeans: Gina Tricot Shoes: Gardenia (on sale) Bag: Gucci Sunnies: Ace & Tate Ring: Maanesten

Reklame for Gun-Britt (sponsoreret behandling)

Som sagt endte jeg med at gå all in ved mit frisørbesøg i torsdags og lod de lange lokker falde. Indtil nu har jeg ikke fortrudt et eneste sekund og er SÅ glad for at jeg tog springet. Jeg skylder selvfølgelig også den største tak til min Frisør, Frederikke inde fra Gun-Britt, som virkelig er den bedste frisør, jeg har haft til dato. Hun forstår altid hvad jeg mener og siger sin mening. Det var udelukkende fordi jeg kunne mærke på hende, at resultatet ville ende godt, at jeg turde at kaste mig ud i det. Det er egentlig sjovt hvordan det der med hår, er så vigtigt for os kvinder!!

Men nok om håret, billederne her er som sagt fra i torsdags, hvor Kat og jeg mødtes og bestilte flybilletter til Novembers Asien-tur. Det var sådan en optursdag, for som billederne også afslører, så var sensommeren over os og september viste sig fra sin smukkeste side.

I dag har det været noget anderledes, men det har jeg nu ikke bemærket specielt meget. I skrivende stund befinder jeg mig nemlig hjemme på Fyn og min mor og jeg har brugt hele eftermiddagen på et lille DIY-projekt, som jeg er blevet helt besat af. Hvis I følger med henne på Insta, så skal jeg nok snart lige afsløre hvad det drejer sig om.

Nu må jeg hellere se at komme tilbage til symaskinen, så jeg vil bare lige ønsker jer allesammen en rigtig god aften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments