YELLOW LADYBIRD

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Shirt: Second Female Skirt: ASOS (similar here) Shoes: Superga Bag: Marni

Aller glædeligste fredag alle zusammen <3

Weekenden står for døren og jeg har en ret fin en i vente. I aften kommer mine forældre til byen og så står den vist bare på god mad og kold hvidvin. I morgen skal jeg hygge med min mor, søster og lille nevø og jeg forestiller mig at vi skal ud og se lidt på Copenhagen Pride. Noget siger mig, at den slags kunne være lidt af et hit for en 3-årig. Om aftenen skal jeg til en god klassisk privatfest hos min veninde og jeg håber ikke at det bliver alt for sjovt, for jeg skulle jo meget gerne være frisk til en dag med Tradono Marked.

Men nok om weekenden for det skal jo egentlig også handle lidt om billederne her, som blev skudt i går morges, efter et lille event hos 9PR. I fornemmer nok, at jeg er blevet mere eller mindre besat af at klæde mig i farver lige for tiden og jeg elsker at kombinere dem på nye og kreative måder, hvis man kan sige det sådan 😉 Og sådan en gul silkeskjorte kan man næsten kun blive glad af.

Resten af torsdagen brugte jeg på noget så spændende som at sidde klistret til mit skrivebord med computeren foran mig. Jeg endte faktisk med at sidde der så længe, at jeg fik ondt i ryggen og var nødt til at gå en lille tur..haha. Jeg var også inviteret til et fint event, som jeg havde glædet mig rigtig meget til, men tiden løb fra mig og de kedelige pligter skal jo også overholdes.

Før jeg kan tage hul på weekenden skal jeg lige igennem dagen i dag og den starter lige om straks med morgenmad med Mads Nørgaard og senere et enkelt møde!

Kan I have en skøn dag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments