VIN, DANSK NATUR OG DE BEDTE VENNER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Banrock Station

Hej venner og glædelig onsdag <3 I dag skal det handle lidt om en håndfuld af de ting, som jeg holder aller mest af; vin, natur og gode venner. Sagen er nemlig den, at jeg har takket ja til at deltage i en kampagne, med vinproducenten, Banrock Station og da jeg læste hvad den gik ud på, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville takke ja.

Flere af jer, kender sikkert allerede til Banrock Station fra supermarkedshylderne. Personligt er det i hver fald en af de vine, som jeg selv køber igen og igen. I min madklub har vi faktisk en lille ting med deres rosè, for den serverede Line nemlig til sin 30-års fødselsdag sidste sommer og den smagte simpelthen så godt, at den er blevet vores “hus-rosè” 😉

Men udover at lave enormt velsmagende vine, så støtter Banrock Station også et rigtig godt formål. De har nemlig stor fokus på naturen og har støttet et hav af naturprojekter verden over. Deres første projekt var genopretningen af Wetlands i Austalien, som udover at være et fredet område, så er det også hjemland for de druer, der bliver brugt til Banrock’s vine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I Juli og August kører Banrock en kampagne hjemme i Danmark, som har til formål at fejre den danske natur. Noget jeg selv gør, så ofte som overhovedet muligt. Ganske enkelt opfordrer de alle danskere til uploade et billeder af deres yndlings-spot i den danske natur, henne på Banrocks Facebookside eller på Instagram, hvor man bruger hashtagget #Beautifulplanetdk.

I forbindelse med kampagnen, har jeg også fået til opgave at dele mit favorit-spot i den danske natur og det var faktisk ikke helt nemt, da der findes enormt mange steder, som jeg holder af.

Min endelige beslutning faldt på min gård hjemme på Nørrebro og selvom det måske er lidt forkert at kalde det for “natur” så synes jeg, at det er et af de sports, som er værd at nævne. En af de ting, som jeg altid har værdsat ved de danske byer er, at vi er enormt gode til at skabe små grønne oaser. Både i form af fine parker, men bag de fleste boligcare’er gemmer der sig en skøn grøn plet. Det er helt genialt for sådan en som mig, der ikke helt kan leve uden natur omkring mig.

Når jeg får spørgsmålet om, hvorvidt jeg helst vil bo i byen eller på landet, så er jeg virkelig splittet. Jeg elsker storbyen og de mange kulturelle muligheder, men den kan også tappe mig for energi og gøre mig stresset. Så snart jeg får den følelse, gør jeg alt hvad der står i min magt for at komme lidt væk. Det kan selvfølgelig ikke altid lade sig gøre, når kabalen med arbejde og venner også skal gå op og netop her, er sådan en lille grøn plet, jo fuldstændig uundværlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I forbindelse med kampagnen, fik jeg tilsendt den fineste picnic-kurv med vin, tæpper, duge og snacks og den blev benyttet en eftermiddag i sidste uge. Selvfølgelig med mine skønne madklub-piger og selvfølgelig hjemme på den grønne plet, som man finder midt på Nørrebro.

Hvor er jeres yndlings-sport i den danske natur?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments