SUMMER LIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dress: Nelly Trend

Indlægget er sponsoreret af Nelly

Der er to ting, som jeg elsker af hele mit hjerte. Den ene er sommer på Fyn og den anden er hvide sommerkjoler. Begge ting er forenet på de her billeder, som er skudt ved mine forældres hus i går eftermiddags, da lyset var smukkest. Stedet har i øvrigt snart dannet rammen om mit hjem i en uge og som det ser ud nu, så tager jeg nok en uge mere.

Dagene går og de ligner mere og mere hinanden. Jeg har mistet fornemmelsen for tid og det var lige præcis det, der var planen. Jeg får arbejdet på min to-do liste, men ikke hårdere, end at jeg har tid til at sove til kl. 8 hver dag, løbe lange ture og eksperimentere i køkkenet. Alt sammen ting, som jeg virkelig længdes efter i foråret, hvor jeg enten var på farten i den anden ende af verden, eller arbejdede på højtryk på at nå en hulens masse deadlines.

I løbet af de sidste par dage, har jeg også tænkt enormt meget over min rejse rundt i sydstaterne. Jeg tror slet ikke at jeg har haft tid og overskud til at fordøje det før nu og det føles simpelthen så skønt at sidde på en bænk i vandkanten og mærke solen bage på mine skuldre, mens jeg tænker tilbage på de mange oplevelser og minder.

Men det var et lille sidespring, for det skulle egentlig handle om min sommerkjole fra Nelly. Er den ikke fin? Jeg tror at jeg har samlet mig omkring 5 hvide sommerkjoler i år, men den her er nu den fineste af dem alle. Den er simpel og klassisk, men alligevel har den også nogle fine detaljer. Når det så er sagt, så tror jeg også at det er den billigste og det skal man ikke undervurdere 😉

Og nu hvor vi snakker om Nelly, så har jeg også lovet lige at tippe her om deres nye serie FILTER. Har I set den? Jeg slugte alle episoderne i et hug, en aften i sidste uge. Det skal lige siges, at episoderne også kun varer omkring 5 minutter. Det er selvfølgelig ikke fiktion på House Of Cards-niveau, men man er virkelig underholdt hele vejen igennem og den vil fungere perfekt som go nat-serie. Det var egentlig min plan til at begynde med, men da jeg først gik i gang, kunne jeg ikke stoppe igen 😉 I kan se alle episoderne HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments