RESTAURANT ANBEFALING – MANGAL

m1

I går gik en af mine helt store restaurant-ønsker i opfyldelse, da min søster og jeg besøgte Mangal i kødbyen. Siden jeg fik øjnene op for dem henne på Instagram for over et år siden, har jeg drømt om at komme fordi. Nu lyder det som om, at det er dyrt og fint og meget svært at få bord – det er det bestemt ikke. Jeg har bare aldrig fået det gjort.

I går kom dagen endelig og lad mig bare sige, at jeg på ingen måde blev skuffet. Det var faktisk så lækkert, at jeg vist fik sagt “at jeg har fundet min nye yndlingsrestaurant” op til flere gange og det er absolut kun et spørgsmål om tid, før jeg skal tilbage.

Køkkenet er tyrkisk og bekræfter på alle måder, at mellemøsten har verdens lækreste mad. Hos Mangal er der ikke sparet på hummus, aubergine, lækkert brød spændende krydderier og hvad man ellers forbinder med mad fra det verdenshjørne.

Vi fik deres tasting-menu, hvor forretten bestod af Meze – en masse forskellige små retter. Så snart maden kom på bordet, var jeg ikke i tvivl om, at mine forventninger ville blive indfriet. Jeg kunne både spotte Hummus, baba ganoush, bønner, brød og frisk salat. Alt hvad jeg elsker.

Til hovedret fik vi mørbrad, serveret på en slags risotto af linser. Selvom jeg ikke er den store kødspiser, var jeg ret imponeret. Det var mørt, saftigt og lækkert og den der linserisotto, bliver jeg nødt til at genskabe herhjemme på den ene eller anden måde.

Jeg skal tilbage til Mangal så snart det er muligt. Det er sikkert og vist <3

img_5448

m3

m2

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments