EN POWERPUFF-KJOLE OG MODEUGE

img_8564Reklamelinks: Dress: Pieces Bag: Elaine Hersby Shoes: Gardenia (on sale)

Hola chicas!

Som I måske har kunne fornemme henne på Instastory, så har jeg været på farten all day long. Det er modeuge og I år har jeg faktisk tænkt mig at deltage lidt. Det er lang tid siden, at jeg sidst har gjort det og hvis jeg skal være helt ærligt, så har jeg længe haft en følelse af at være vokset fra det og hele gamet. Det meste handler bare om at tage mærkeligt tøj på, i håbet om at blive streetstylet og det har på ingen måde tiltalt mig.

Men da invitationerne så småt begyndte at komme ind, hen over sommeren, kunne jeg mærke, at jeg faktisk godt gad. I dag har været sjov og har på mange måder egentlig mindet lidt om de der modeuge dage jeg havde, da jeg var yngre og elskede hele modevitten. Jeg har minglet lidt, catchet up med gamle bekendtskaber og nydt, at vejret på alle tænkelige måder har været med os. Så har jeg selvfølgelig også set på pænt tøj, som jo i bund og grund er det, det handler om.

Jeg startede dagen på D’Angleterre, hvor Elaine Hersby holdt show. Derefter stod den på frokost sammen med Frede og Cath, hvor jeg endelig fik prøvet den hypede Sonny. Det var et hit og det var også lidt af et hit, at tilbringe lidt tid sammen med to skønne piger, som jeg ikke har talt med i alt for lang tid.

Efterfølgeende tog Cath og jeg et smut hjem til hende, da hun skulle skifte tøj. Her catchede vi lidt mere up, inden Emse kom forbi og hentede os, hvorefter vi kørte hen og så Munthes show. Derefter var jeg kort hjemme og vende og redigere de her billeder, inden jeg cyklede ud mod Nordhavnen, hvor Stine Goya holdte sit show. Vanvittigt pænt som altid.

Jeg har været iført den fineste kjole fra Pieces’ kommende kollektion i det der nok er min yndlingsfarve pt. Flere af jer har været så søde at spørge ind til den henne på Instagram og lige nu kan jeg kun give den info, at det er en SS18-model. Den gode nyhed er, at farven heldigvis kommer tilbage næste sommer. Den dårlige nyhed er, at der går 100 år før man kan få fingrene i den. Min er nemlig også bare en, som jeg har lånt og jeg skal desværre aflevere den tilbage igen i morgen. Det bliver ikke helt nemt, skulle jeg hilse og sige.

Kan I have en skøn aften derude <3 

img_8596

img_8573

img_8606

img_8588

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments