FRA EN SOMMERDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Flower dress: Gina Tricot T-shirt: Nørgaard paa Strøget Sunnies: & Other Stories

Glædelig søndag alle zusammen <3 Har får I lige en stor håndfuld billeder fra dagen i går, som var verdens bedste lørdag. Af en eller anden mærkelig grund, endte det med at blive en helt ægte dansk sommerdag, med høj sol, blå himmel og 22 grader. Om vi bare befandt os på en heldig plet, her på Fyn eller om metrologerne havde været lidt for pessimistiske, ved jeg ikke.

Uanset hvad, så var det i hvert fald noget, som vi nød godt af og jeg brugte dagen på en lang løbetur i skoven, leg i haven, krabbefangeri ved vandet og til sidst grillmad og jordbær i haven. Det var præcis de sommerdage med min familie, som jeg drømte om og længdes efter, da jeg befandt mig på den anden side af kloden 🙂

Jeg tilbragte naturligvis dagen i min blomstrede kjole fra Gina Tricot, som jeg nærmest har boet i, siden jeg købte den (i begge farver) tidligere på ugen. Sjældent har jeg været så glad for et stykke tøj.

Kan I have en skøn dag derude! Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments