ÅRET DER GIK #2

Velkommen til endnu en omgang af af Året der gik ♥ Hvis I ikke allerede fik læst afsnit #1, som handlede om årets første måneder, så kan I se det lige her.

I dag skal det, sjovt nok, handle lidt om månederne efter. Nærmere bestemt April, Maj og Juni. Det var uden tvivl de vildeste, de hårdeste, de bedste, mest hektiske og begivenhedsrige måneder, i 2017. Ja, hvis ikke i hele mit liv. Nu her, efter at have gennemgået alle mine blogindlæg fra tiden, så kan jeg slet ikke forstå, hvordan jeg kunne få det hele til at hænge sammen. Men når man er i det, så gør man det jo bare.

Det var tre måneder, hvor jeg nærmest ikke var i Danmark. Kun af små korte omgange, hvor jeg lige pakkede min kuffert ud, for at pakke den sammen igen. Hele april blev tilbragt på Bali, hvor jeg både havde nogle fantastiske stunder, men også slog hul i hovedet og fik mig lidt af en forskrækkelse. Det var også måneden, hvor jeg fyldte 30 år og endte på en spontan tur til Singapore. Maj bød på en rejse til Cypern, som blev afløst af USA, hvor jeg blev måneden ud. Alt det krydret med en masse andre ting, kan I læse mere om nu 
april

April

Inden jeg rejste ud i verden opdaterede mit lille hjemmekontor og har faktisk brugt det meget mere lige siden.

♥ Jeg spiste en trøffel-menu på Maio i Illum og jeg tænker stadig på den, flere gange om ugen. Muligvis et af de lækreste måltider i mit liv.

♥ Jeg delte opskriften på den linse-ret, som jeg har spist et utal af gange lige siden.

♥ Rejste til Bali-land og sendte mit første postkort hjem.

♥ Sammen med min veninde, Julie, tog jeg fra Bali til Gili-øerne. Tiden der, var helt fantastisk og vi snakker stadig om den, hver gang vi er sammen. Så meget, at vi flere gange har gjort os seriøse overvejelser om at flytte derned og åbne en strandbar.

♥ Efterfølgende tog vi til Ubud, som var noget mere roligt. Omend virkelig skønt og et sandt shoppe-paradis.

♥ Jeg fyldte 30 år (!!!). Faktisk mens jeg var helt alene på Bali. Jeg gjorde ikke noget stort nummer ud af det og endte først med at skrive et indlæg om mine tanker, en måned senere.

♥ Den første dag jeg var alene, på den anden side af kloden, skete det, der ikke måtte ske. Jeg faldt og slog hul i hovedet og endte på en skadestue et sted i junglen badet i mit egent blod. Indlægget om historien, endte også med at blive årets mest læste.

♥ Pga. ulykken ændrede jeg lidt i mine rejseplaner og forlod Bali en uge tidligere, end jeg havde planlagt. Men turen gik ikke hjem til Danmark. Jeg besluttede mig nemlig for at tage hjem til verdens bedste Ricky i Singapore, hvor jeg blev i lidt over en uge.

♥ Jeg skrev dagbog over det der med at rejse alene.

maj

MAJ

♥ Jeg nåede kun lige hjem at vende efter en lille måned i Asien, inden jeg rejste til Cypern sammen med Lau. Det var i forbindelse med en kampagne vi lavede for Eliza Was Here. Det var den BEDSTE tur og jeg kommer virkelig til at savne den lille Lau, når jeg kigger billederne igennem.

♥ Selvsamme Lau lavede de fineste fletninger i mit hår.

♥ Det blev både til en lille guide og en video fra turen.

♥ I løbet af den ene uge, som var nogenlunde normal, havde jeg åbentbart også overskud til at lave en Vlog over hvordan den så ud. Gad godt lige at have de superkræfter, som jeg vist havde dengang.

♥ Fem dage var vist lige præcis hvad jeg nåede at have i Danmark, inden turen gik til USA. Først med stop i LA og senere på roadtrip gennem sydstaterne, sammen med min amerikanske vennegruppe. Det her indlæg mindede mig lige om, at jeg startede rejsen, med et lille mentalt nedbrud og ret meget hjemve.

♥ Humøret blev heldigvis bedre og sydstaterne tog mig med storm. Mit første postkort var fra Austin i Texas.

juni

JUNI

♥ Juni-måned begyndte i USA, hvor jeg stadig var på Roadtrip. Jeg sendte postkort fra New Orleans og Nashville, som uden tvivl var de byer, som vandt mit hjerte.

♥ Senere var der hilsen fra Atlanta og Charleston.

♥ Jeg designede mine egne sandaler hos Ivy Lee. Desværre kun i et eksemplar til mig selv.

♥ Jeg gjorde min lille altan sommerklar i samarbejde med Silvan.

Emily sagde Ja til Nikolaj og det blev faktisk mit første rigtige bryllup nogensinde.

Jeg delte 10 ting om livet som blogger.

♥ Endnu en lille rejste blev det også til i slutningen af måneden. Der var jeg nemlig inviteret til Flensburg sammen med Frederikke, Danica og Kat. Vi var på ingen måde heldige ved vejret, men hyggede og snakkede konstant i tre dage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments