OM HJEMKOMST OG SKO JEG SELV HAR DESIGNET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola chicas og glædelig mandag på en tirsdag <3 Jeg er tilbage på gode gamle Nørrebro og kan slet ikke beskrive hvor godt det føles. Min kuffert er allerede pakket ud og den er også pakket langt væk igen. Pt. gider jeg ikke at se på den, det næste lange stykke tid 😉

Jeg landede med flyveren først på eftermiddagen i går og da jeg gik ud i velkomsthallen fik jeg straks øje på min lille nevø, Vilfred, som stod klar med flag og krammere. Han havde også taget mine forældre med og jeg kan love jer for, at det var en dejlig overraskelse.

Vi kørte hjem til min lejlighed, hvor der lå en fin pakke og ventede på mig. Inde i pakken fandt jeg de her smukke sandaler fra Ivylee, som jeg faktisk selv har designet. Eller jeg har i hvert fald selv valgt farver, form og materialer. Tilbage i de tidlige forårsmåneder inviterede de nemlig på en lille workshop, hvor hvor vi havde mulighed for at sammen sætte vores “drømme-sandal”. Det så bl.a sådan her ud. Jeg brugte faktisk ret lang tid på at komme fred til det endelige resultat, men jeg er heldigvis meget tilfreds og er sikker på, at de nok skal blive brugt flittigt.

De er desværre “one of a kind” men jeg foreslog de søde mennesker fra Ivylee, at vi skulle gøre det igen og så måske sætte nogle af modellerne til salg. Det virkede de heldigvis ikke helt afvisende overfor 😉

Kan I have en skøn dag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments