GLIMT FRA HVERDAGEN: EMILYS BRYLLUP, SMYKKER OG SOMMERDAGE

De sidste 2 uger har været nogle af de mest hektiske længe, men afgjort også nogle af de bedste. Lige siden jeg kom hjem fra flere måneders rejser, har jeg nydt mit liv, min hverdag, mine venner, mit arbejde, min lejlighed og min familie en lille smule mere end jeg plejer at at gøre. Jeg har vist sagt det før, men en af de mest fantastiske ting ved at rejse væk, er netop det at man lærer at værdsætte alle de gode ting man har, en lille smule mere.

Til gengæld er jeg en smule træt nu, for jeg har mere eller mindre været omgivet af mennesker konstant, siden min hjemkomst. Både fordi jeg har haft et hav af aftale, for at gense alle dem jeg havde savnet, men også fordi der virkelig har været gang i den på arbejdsfronten.

Man kan vel kalde det larm før stilheden, for den der sommerstilhed er ved at melde sin ankomst. Det har jeg f. eks tydeligt kunne mærke i min indbakke, de sidste par dage. Normalt kan jeg bedst lide travlhed og gang i den, men lige nu passer det mig faktisk ganske fint. Jeg er træt og føler mig stadig ikke helt udhvilet. Jeg glæder mig som et lille barn til de kommende sommeruger, hvor jeg har tænkt mig at bruge meget af tiden hjemme på Fyn. Et sted, som jeg i øvrigt ikke har besøgt siden februar,

Men nok om det – nu skal det nemlig handle lidt om de sidste par uger <3

img_4395

Og lad os starte med et af de absolutte højdepunkter. Emilys bryllup. Det var nemlig i lørdags, at hun sagde ja til sin Nikolaj og sjældent har jeg overværet noget så fint, smukt og romantisk. Jeg tror at jeg græd flere gange, end hvad der kan tælles på 2 hænder 😉

Alt var perfekt – solen skinnede selvfølgelig (men man kunne næsten heller ikke have forventet andet af Emilys bryllupsdag) maden smagte himmelsk, gæsterne var smukke, for slet ikke at tale om Emily selv. Det var mit første bryllup nogensinde, så jeg har naturligvis heller ikke så meget at sammenligne det med, men der er ingen tvivl om, at det satte barren højt 😉

hverdag1Alene bordpynten var værd at skrive hjem om

img_4380I fulgte med i min kjole-krise fra start til slut og 10 min inden jeg skulle ud ad døren, tog jeg den endelige beslutning. Jeg var cheap fra top til tå 😉 Kjolen er et udsalgsfund fra H&M til 150 kr. skoene er fra ASOS og tasken er en gammel sag fra Zara. Hurra for hightsteet 😉

hverdag2Da jeg landede med flyveren fra USA blev jeg mødt af den bedste overraskelse. Mine forældre stod i den famøse velkomsthal og de havde naturligvis taget mit yndlingsmenneske, lille Vilfred med. Da han så mig, kom han løbende ind i mine arme og sjældent har jeg været SÅ glad for et gensyn.

Så har jeg naturligvis også nydt at sove i mine egne dyner, der altid er iført det blødeste hør-sengetøj fra Broste Copenhagen.

img_4043Jeg har været på besøg hos Maria Black, som havde stylet den pæneste inspirationsvæg. Jeg fik sørme også lavet en lille piercing. Dog bare i øret, hvis I skulle være i tvivl 😉

img_4541De skandinaviske sommeraftener er ren magi og når vejret viser sig fra sin bedste side, så er der ikke nogen som helst andre steder i verden, jeg hellere vil være. Sådan en aften havde vi i mandags, hvor jeg cyklede til Vanløse, for at fejre det med grill og havehygge. Jeg var naturligvis hoppet i en blomstret sommerkjole og denne er fra Modström

img_4433Havehygge og mosterlivet

hverdag4

I sidste uge var jeg inviteret til morgenmad i Line & Jo’s butik i Gothersgade. Det er alt for lang tid siden, at jeg sidst har tjekket deres kollektioner ud og det har nok været meget godt for min økonomi. SHIT hvor var der mange pæne ting. 

Nu hvor vi er ved smykker, så har jeg også brugt mine Noora-øreringe fra Jukserei ganske flittigt. 

img_4266En sommerklassikker og mine favoritsko fra Gardenia

hverdag5En middag på Rossopomodoro er altid en god idè. I sidste uge var jeg deroppe med min søster og anledningen skyldes, at jeg havde fornøjelsen af at styre Rosso’s instagram en hel dag. 

Så har jeg modtaget en af de bedste og fineste pressegaver længe. Bogen Sødbitter, som afgjort bliver min sommerlæsning. Den bliver ikke dårligere af at den både er pæn og har et citat af førnævnte brud på forsiden.

Hvis de næste par uger bare bliver halvt så skønne, så klager jeg ikke.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments