POSTKORT FRA SYDSTATERNE #3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

All good things come to an end og i dag er slutningen på de sidste par ugers roadtrip i de amerikanske sydstater. I aften sætter jeg kursen mod København og som jeg vist nok har nævnt en gang eller to, så glæder jeg mig faktisk virkelig meget til at komme hjem. Jeg glæder mig til en rolig sommer, hvor jeg har en fast base og hvor jeg ikke skal leve i en kuffert og tage stilling til nye ting og nye steder, hver evig eneste dag.

Når alt det så er sagt, så har det været en helt fantastisk rejse og jeg har fået så mange oplevelser, som jeg aldrig ville være for uden. Selvom jeg har besøgt USA mange gange tidligere, så føles det lidt som om, at jeg først rigtigt har set landet nu og at jeg først “forstår” mange af tingene nu. Hvis det giver mening?

Pga. den høje dollarkurs og fordi priserne i de store byer herovre generelt er høje, så har det på ingen måde været en billig tur og jeg skal helt sikkert spare resten af sommeren. Men det har været det hele værd og jeg ville ikke ændre det hvis jeg kunne.

Her får I lige det sidste postkort i denne omgang. Det handler om Atlanta i Georgia og Charleston i South Carolina. Vi havde kun et døgn i begge byer, så det var naturligvis begrænset hvor meget vi nåede at opleve. Alligevel synes jeg, at vi fik et okay stort indtryk af dem begge.

Atlanta var ikke noget specielt og er ikke en af de byer, som jeg bare skal tilbage til. Højdepunktet derfra var dog at se Martin Luther Kings barndomshjem og hele det museum der er bygget op omkring ham.

Charleston derimod, var virkelig en lille perle for sig selv. Ikke specielt stor, men virkelig yndig, hyggelig og totalt fredsfyldt. De fleste af jer har nok set A Walk To Remember og kan huske alt den smukke natur, der er i filmen? Det er meget den vibe man får i South Carolina. Efter Louisiana er det klart den smukkeste stat vi har besøgt.

Her er lidt billeder fra de sidste par dage og så ses vi på den anden side <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERACharleston, South Carolina

Processed with VSCO with t1 preset

img_3746Roadtrip memories <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMartin Luther King’s barndomshjem i Atlanta

Processed with VSCO with t1 presetEt eller andet sted på highwayen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_3853Atlanta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_3897

OLYMPUS DIGITAL CAMERACharleston

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERARainbow row i Charleston

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments