ENDNU EN OPDATERING AF HJEMMEKONTORET

OLYMPUS DIGITAL CAMERAStol fra HAY

Indlægget er sponsoreret af Moodings

Det er ikke første gang, at I får et lille kig ind i mit hjemmekontor – I know. Jeg rykker rundt og rundt og forsøger hele tiden, at skabe det perfekte lille hjørne. Det er selvfølgelig vigtigt, at det både er pænt, men også funktionelt og behageligt. Og ikke mindst, et sted, som skaber rammerne om den perfekte arbejdsplads.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg altid har været lidt for god til at klare tingene fra sofaen. Det er skam også fint nok, men sådan rent praktisk set, så fungerer det altså bare bedst, hvis jeg rent faktisk også arbejder der, hvor jeg har de papier og andre værktøjer, som jeg skal bruge. For tro det eller ej, men der medfølger også også ret kedelig praktiske og administrative opgaver med i bloggerjobbet.

Seneste tilføjelse til mit lille hjørne, er min smukke træstol fra HAY, som jeg har købt henne hos Moodings. Jeg elsker virkelig dens klassiske og tidsløse look og rent faktisk, så er det en relancering af en model fra 1950erne. Min største udfordring da jeg skulle bestille den, var at beslutte hvilken farve jeg skulle vælge. Den røde kan virkelig også et eller andet.

Jeg endte med at gå med det sikre valg. Mest af alt fordi man jo aldrig ved, om der en dag skulle komme flere til og hvis jeg f. eks skulle ende med at vælge den model, som spisebordsstole, så er jeg bare ret sikker på, at det ikke skulle være de røde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments