OUTFIT, HJEMVE OG JETLAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Modström Sunnies: & Other Stories Shoes: ASOS Bag: Balenciaga

Hola chicas! Her kommer der lige endnu et lille outfit fra brand-varme og solskinsfyldte Los Angeles. Jeg er efterhånden ved at komme til mig selv, efter et forholdsvis stort jetlag. Jeg plejer ellers ikke at have det så slemt, men denne gang blev jeg virkelig ramt. Heldigvis ikke af den slags, hvor man ligger søvnløs, men de to første dage var jeg så træt, som jeg aldrig har prøvet at være før.

Begge aftener faldt jeg f. eks i søvn, mens jeg var ved at lave noget og den første aften kom jeg til at udgive et instagram i søvne. Jeg havde en deadline i forbindelse med en kampagne og jeg kan tydeligt huske, at jeg drømte, at det var den dag. Jeg opdagede det først da jeg vågnede om morgenen og skyndte mig at slette det igen 😉

Faktisk tror jeg også, at trætheden gjorde, at jeg fik en lidt hård start på rejsen. Ikke noget slemt, men bare en følelse af hjemve, som jeg ikke har følt siden jeg var barn og skulle på lejerskole. Den første dag havde jeg faktisk kun lyst til at være derhjemme og kunne næsten ikke finde nogen som helst glæde ved at være tilbage i min yndlingsby. Heldigvis er det ved at vende igen og jeg har fået ja-hatten tilbage. Vi nærmer os onsdag hvor vores roadtrip begynder og det glæder jeg mig sindsygt meget til.

Billederne her er fra søndag aften, hvor vi spiste middag i Silver Lake, som klart er et af byens bedste områder, hvis I spørger mig. Det er et af de der steder, som ikke ser ud af noget som helst når man kører igennem, men som gemmer på den ene hidden gem efter den anden.

Husk lige at følge med henne på Insta og Insta story, hvor jeg opdaterer hele tiden jævnligt <3

Kan I have en skøn tirsdag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments