EN SOMMERKLAR ALTAN OG EN LÆKKER KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkvol, handsker, parasol, altankasse, planter, potter og vandkande, er alt sammen fra Silvan

Indlægget er sponsoreret af Silvan

Til tider har jeg jo påstået, at jeg har verdens bedste job og en dag som i dag, er et meget godt eksempel på hvorfor. Jeg har nemlig brugt hele eftermiddagen på at gøre min altan fin og sommerlig og klar til de mange kommende solskinstimer, som jeg skal tilbringe derude.

Og hvad har det så med bloggen at gøre, tænker I måske? Jo, sagen er nemlig den, at jeg har takket ja til at indgå et lille samarbejde med Silvan for de har jo et ret stort udvalg, når det kommer til ting og sager til altanen og ikke mindst haven. Sådan en har jeg dog desværre ikke 😉

Men jeg har en altan og hurra for det. De af jer, som har fulgt med herinde i et stykke tid, kan måske huske hvor lykkelig jeg var over den, da jeg flyttede ind her på Nørrebro for godt 3 år siden. Jeg lyver ikke når jeg siger, at det at få en altan, virkelig øgede min livskvalitet. I hvert fald om sommeren.

Når solen skinner her i byen, så kan man altså godt føle sig lidt indeklemt, hvis man skal sidde i sin lejlighed og selvom min altan er micro-lille, så gør det bare en kæmpe forskel, at jeg kan sætte mig derud og at jeg har et sted at placere mine planter og ikke mindst et sted af nyde et glas rosè, på en lun sommeraften.


Som I jo ved, har jeg slet ikke været hjemme hele foråret og derfor var der ikke sket noget som helst med min altan. Her til formiddag så den ud på præcis samme måde, som den gjorde i vinters. I bunden af indlægget kan I se et billede af hvad jeg mener.

Heldigvis bor jeg kun en spytklat fra Silvan og efter at have tilbragt en times tid derinde og kørt et par ture frem og tilbage for at læsse af, var jeg klar til at bruge min eftermiddag på at plante, gøre rent og pynte. Jeg er selv ret vild med resultatet og jeg har naturligvis taget en million billeder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg kunne vist heller ikke have valgt en bedre dag at udføre jobbet, med sol fra en skyfri himmel. Det blev naturligvis gjort i en sommerkjole, som matcher mine nye blomster. 

silvanNoget af det, som jeg blev aller mest overrasket over, da jeg besøgte butikken, var deres kæmpe  udvalg, af kaktusser. Dem kan jeg jo ikke helt stå for, så der kom et par stykker med hjem. De kostede endda kun 69 kr. stykket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fineste altankasser, som både kan købes til 3 potter og til en enkelt. Blomsterne har jeg også købt i Silvans havecenter. Planten, som er i den lille altankasse er faktisk en tomatplante. Hvis vejret holder, kan de jo være at jeg kommer til at kunne gøre en lille høst. Jeg har sol på min altan hele dagen, så det er vel ikke utænkeligt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet bedste køb tror jeg næsten må være de her 3 små lamper, som kører på batteri. Dem får jeg helt sikkert glæde af på de aftener, hvor det er varmt nok til at sidde derude, indtil mørket falder på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


KONKURRENCE

Yes, jeg har sørme også fået fornøjelsen af at afholde en lækker konkurrence. En af jer, kan nemlig vinde et gavekort til Silvan, så I også kan komme igang med jeres altan eller haveprojekt. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar herunder, hvor I naturligvis udfylder felterne med navn og email.

Vinden bliver offentliggjort herinde i løbet af næste uge <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Som lovet får I lige et lille glimt af hvordan det så ud inden jeg gik igang. Kedelig ikke? Det er utroligt hvor langt man kan nå på en enkelt eftermiddag. Og også hvor meget man kan få for 1100 kr. Det var nemlig det beløb jeg shoppede for og det er altså også inklusiv jord og batterier til lamperne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
75 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments