WEEKENDTUR TIL FLENSBURG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame for Flensburg’s turistbureau

I dag er det lige præcis en uge siden, at jeg kom hjem fra den skønneste weekend i den nordtyske by, Flensburg, som kun ligger ganske få kilometer fra den danske grænse og en togtur på lidt over 3 timer fra København.

Jeg var afsted sammen med de to skønne damer I ser her, Frederikke og Danica og så selvfølgelig Kat. Vi var inviteret derned af hotellet, Hotel Haften Flensburg, som kun har været åbent siden December sidste år. Selvom vi ikke rigtigt havde vejret med os, så havde vi de hyggeligste dage. Selvfølgelig både fordi selskabet i sig selv var skønt, men også fordi hotellet havde strikket enormt skønt program sammen til os.

Jeg endte selvfølgelig med at tage en million milliard billeder, som jeg endelig har fået tid til at kigge på, så har får I lige en lille (stor) fotodagbog.

Jeg filmede også på livet løs, så mon ikke der også kommer en lill Vlog i løbet af den nærmeste fremtid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lad mig lige starte med at sige, at turens højdepunkt var hotellet i sig selv. Alt var nyt, lækkert og i tip-top stand. Det består af en masse forskellige bygninger, som er blev nyrenoverede. Nogle af værelserne ligger f. eks i helt nye bygninger, mens andre ligger i små hyggelige byhuse. Alt er holdt i et maritimt tema, uden at det har taget overhånd. Der er også en restaurant tilknyttet, som både serverer en overdådig morgenmadsbuffet og ala carte til frokost og aftensmad.

Køkkenet kom også på lidt af en prøve, for jeg må nok erkende, at vi er 4 lidt besværlige damer. To af os spiser ikke fisk og gedeost, en er vegetar, men spiser dog fisk, en er gravid og en spiser kød, men kan næsten kun lide kylling og meget gennemstegt oksekød (okay, det er mig). De formåede dog at opfylde alles behov og det skal de altså have en kæmpe highfive for.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFlensburg i sig selv er by, som hverken er specielt stor eller specielt lille. Hvis det på nogen måde giver mening? Man kan sagtens se det meste af byen på 2 dage, men så keder man sig heller ikke. Det er også muligt at shoppe lidt, for gågaden er hele 1,8 km og der er både H&M, Rosmann og andre gode butikker.

fullsizerenderVi ankom lørdag eftermiddag og efter en gåtur i byen og en drink på hotellet, blev vi hentet af en taxa og kørt ind i skoven, hvor vi skulle besøge restauranten, Marienhölzung. Det var lidt af en oplevelse og vi kom igennem mange anderledes retter. Både af de enormt gode og lidt mere eksperimenterende af slagsen 😉

Alle retterne var små og til deling, men i alt fik vi nok serveret en 8-9 stykker og endte med at sidde der i mere end 5 timer. Så ender man altså med at få hældt en del vin indenbords, så da vi var færdige, var vi ret klar til at tage hjem og sove i vores gode og store hotelsenge 😉

img_4624Selvsamme aften var jeg hoppet i min lange blomstrede kjole fra Gina Tricot, til sat min boucle taske fra Zara.

img_4636En af retterne – om det var den 3, 4 eller 5. kan jeg ikke huske 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg vil sådan ønske, at vejret havde været med os, for Flenburg har den hyggeligste havnepromenade og man kan næsten forestille sig, hvor god stemningen må være en sommerdag. Der var flere restauranter og barer og som I kan se var var der endda også en beach bar 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Søndag aftens outfit bestod af Jakke fra Modström, skjorte fra Gina Tricot, bukser fra Gina Tricot og sko fra Gardenia 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn lille detalje fra Hotellets foyer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAByen har så mange fine gader, med små byhuse i forskellige farver. Lidt i stil med dem, man finder på sydfyn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag eftermiddag kiggede solen frem og det nød vi med en sandwich fra Ben’s Fischhütte, som eftersigende skulle lave en helt fantastiske fiskesansdwich. Den fik jeg af gode grunde ikke smagt, men deres vegetar-version var også ret lækker og det samme var min tilhørende rabarber-sodavand. Mine fiskespisende rejsemakkere, havde dog ret optur over sandwichen, så der må være noget om snakken 😉

“fiskehytten” ligger i øvrigt lige overfor hotellet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASøndag aften spiste vi på hotellets restaurant, Columbus, der som sagt havde formået at strikke en menu sammen, der imødekom alle vores special needs. Mine øjne spottede straks noget med søde kartofler og så havde jeg ikke mere at bede om 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERALørdagens outfit, som jeg også skrev lidt mere om her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEt lille glimt fra en af byens mange små og gemte gyder

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFlensburg down-town

OLYMPUS DIGITAL CAMERALidt tysk street art eller bare et par annoncer på en lyserød væg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis I har brug for en lille get-a-way, så kan jeg varmt anbefale Flensburg og i den grad Hotel Hafen. Èn af de gode ting ved at man lige krydser grænsen er, at priserne er en smule mere behagelige. Både hvad angår hotel, spisesteder og shopping.

Tak til Hotel Hafen og mine 3 skønne rejsemakkere for de hyggeligste dage. Det kan vi da godt gøre igen, kan vi ik?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments