POSTKORT FRA CYPERN

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå er det blevet tid til lidt fotospam her fra Cypern, hvor alt stadig er godt. Vi nyder virkelig dagene i fulde drag og jeg bliver mere og mere overbevist om, at det var den helt rigtige beslutning at rejse herned. Som I måske husker, så var jeg lidt i tvivl om, om jeg skulle takke ja. Bestemt ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi rejsen er placeret mellem to andre store rejser. Først Bali og så snart jeg kommer hjem, rejser jeg til USA.

Heldigvis kan man slet ikke komme andet end ned i gear her. Det hus vi bor i, er noget af det mest idylliske og fineste, jeg længe har set. Programmet er på ingen måde fyldt til randen og vi har god tid til at slappe af, opleve på egen hånd og gøre hvad vi vil. Jeg er f. eks nødt til at arbejde nogle timer her dag, mens jeg er her, for den slags klarer jo ikke sig selv. Men altså, når man sidde med computeren i 27 graders varme og med udsigt ud over havet, så bliver det pludselig lidt sjovere.

Inden jeg smutter i bad og gør mig klar til dagens eneste punkt på programmet, som er en vinsmagning på en af de nærliggende vingårde, så får I lige et par glimt fra de sidste par dage <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI vores hyggelige gård, iført en fin fin sommerkjole fra Skall Studio

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShopping i udlandet er altid sjovere

gptempdownloadMit GoPro er oppe og køre igen og der bliver filmet på livet løs, så jeg kan lave en lille Vlog herfra. Iøvrigt kan I også se nu, hvilken farve jeg endte med at købe min bikini i

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVores pool og daglige udsigt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKan I have en skøn aften derude <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments