EN STRIBET SOMMERKJOLE OG FINE FLETNINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Dress: Pieces Bag: & Other stories

Indlægget er sponsoreret af Pieces

Livet er altså bare lidt sjovere, når man kan være iført en fin, feminin og løs sommerkjole fra morgen til aften. Lige præcis som jeg har været i dag, hvor jeg har rendt rundt i denne fine stribede sag fra Pieces. Jeg har simpelthen ikke kunne finde den online, men jeg ved at den er i butikkerne nu. Så hvis I spotter den derude, så køb den lige. Jeg lover, at I ikke vil fortryde det og at I kommer til at bo i den, så snart sommeren kommer til Danmark (for det gør den selvfølgelig) eller hvis I er så heldige at have en eksotisk rejse i vente.

Som I sikker har bemærket, så har jeg en voldsom svaghed for de der off-schoulder-kjoler og toppe og lige nu har jeg også et godt øje til den her og til den her. Det er jo egentlig den samme style, men farverne gør dem lidt forskellige 🙂

Hvad siger I forresten til min fine frisure? Det er Lau som er ret god til den slags og jeg har fundet ud af, at den er ret genialt, når man bruger sine dage på stranden, ved poolen og i solen. Mest af alt fordi den beskytter håret og sikre, at det ikke filtrer for meget. Som en lille bonus, så giver den også de smukkeste krøller, som man kan få glæde af om aftenen. Jeg har sagt til hende, at hun skal filme en lille guide til hvordan man gør. Det synes hun heldigvis lød som en super god idè, så mon ikke der snart kommer såden en op.

I aften står den på BBQ her i vores Country House, så jeg må hellere se at komme i tøjet og få taget fletningerne ud 🙂

Kan I have en skøn aften derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments