POSTKORT FRA UBUD

img_0621Hej alle zusammen og rigtig glædelig skærtorsdag <3 I dag får I lige et lille postkort fra Ubud, hvor vi landede i går. Det er et område og en by midt på Bali, hvor alt er grønnere end grønt og hvor det nemmeste i verden er at finde en vegetarisk cafè, der udelukkende serverer farverige, glutenfri og veganske ting og sager. Det er lidt af en kontrast til dagene på Gili, hvor det meste handlede om hvide sandstrande og dans til langt ud på natten. Her i Ubud har vi ikke engang formået at finde en bar 😉

Alt er stadig skønt og godt, men rejsens første alvorlige udfordring mødte jeg i går, hvor mit helt nye (og ret dyre) Go-pro kamera gik i stykker. Efter en tur i poolen ville det bare ikke tænde igen og sådan har det været lige siden. Knapt så smart, når jeg netop købte det for at kunne få nogle gode skud under vandet. Jeg gider dog ikke at bruge min tid på at gå og være sur, for det kommet det jo ikke til at virke af. Jeg må bare glemme det så godt jeg kan og tage det, når jeg vender retur til Danmark.

Selvom vi kun har tilbragt lidt over et døgn i Ubud, så kan jeg allerede konstatere, at vi befinder os i lidt af et shoppe-mekka. Tidligere i dag var vi på Ubud-marked og hvis jeg havde haft en ekstra kuffert med herned, så var det gået helt galt. Hvad der ikke er af farverige kasser, fine tasker, smukke kjoler for slet ikke at snakke om de flotteste silke-kimoner. I ved, dem man med glæde betaler over 500 kr. for derhjemme. Her koster de omkring 100 kr. og jeg har naturligvis allerede købt en. Jeg ender nok også med at købe en til, for jeg har haft den på lige siden og bliver nærmest lykkelig, hver gang mine øjne ser det smukke mønster.

Vi har to dage tilbage heroppe og så går turen hjem for min veninde Julie’s vedkommende. Hun er verdens bedste rejse-makker, så det er selvfølgelig en smule trist, hvis jeg skal være ærlig. Derefter har jeg 10 dage alene, hvor størstedelen skal bruges i et kollektiv i Canggu. Men mere om det senere. Her får I lige lidt farverigt fotospam fra de sidste par dage <3

img_0642

img_0656Sidst jeg var på Bali spiste jeg på Alchemy, hvor man bl.a kan blande sin egen smoothie bowl. Jeg har tænkt på den mange gange siden, så det var lidt af en tilfredsstillelse at komme tilbage

img_0652Spørg lige om det var svært at vælge en farve her? 

img_0634

img_0659Højdepunktet på Alchemy er afgjort deres coconut whip cream

img_0637En klassisk Ubud-pool på vores hotel. Som i øvrigt næsten ikke koster noget at bo på.

img_0686Sommerkjole fra Pieces

img_0647

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments