POSTKORT FRA SYDSTATERNE #2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er blevet tid til endnu en lille visuel hilsen her fra Sydstaterne. Det skal handle lidt om New Orleans og Nashville, som var vores 2. og 3. stop på ruten. Jeg endte med at forelske mig fuldstændigt i begge byer. De er helt fantastiske og unikke, på hver deres måde.

Jeg bliver mere og mere overbevist om, at det var den helt rigtige beslutning at det med på den her roadtrip. Jeg indrømmer gerne, at jeg var en smule i tvivl i starten, for jeg var rejsetræt og ramt af hjemve. Men de sidste par dage har budt på så mange oplevelser, at jeg nærmest har glemt alt det andet.

New Orleans er fyldt med farvede træhuse, jazz, musik på gadehjørnerne og stemningen er helt i top. Byen er meget mindre end jeg havde forestillet mig og selvom vi kun nåede at være der 3 dage, så synes jeg at jeg nåede at få en rigtig god fornemmelse af hvad den havde at byde på.

Nashville var heller ikke specielt stor, men absolut helt fantastisk og ret chill, på den der L.A-måde. Mine amerikanske venner fortalte mig også, at der åbentbart er mange smarte L.A-folk, som er flyttet dertil. Ganske enkelt fordi livsstilen minder meget om den man finder i L.A men priserne er noget lavere. Både hvad angår husleje og mad.

Vi boede i East Nashville, som egentlig bare er et stort boligkvarter med en masse fine og klassiske amerikanske huse. På hovedgaden var der flere barer og fantastiske spisesteder. Hele stemningen i området gav mig lyst til at købe et pastelfarvet træhus og slå mig ned i nabolaget. Det var der tydeligvis mange unge mennesker, der havde gjort.

Som sagt skal jeg nok komme med en lidt mere uddybende guide senere. For nu får I lige lov til at se hvordan det hele så ud <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMagazine Street i New Orleans

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Swamp i Louisiana, syd for New Orleans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVores fuldstændig fantastiske Airbnb-hus i Nashville

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe Swamp i Louisiana

OLYMPUS DIGITAL CAMERANashville Airbnb

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThe French quarter i New Orleans

OLYMPUS DIGITAL CAMERANew Orleans

OLYMPUS DIGITAL CAMERANashville

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFantastiske farver i New Orleans

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments