EN NY DAG I EN NY BY

img_1018Adlinks: Dress: Vila Bag: Pieces  Sandals: Shoe Biz (HERE)

Hej fra mig, som endelig er landet i Singapore. Efter det, der endte med at blive en hel dagsrejse, landede jeg endelig hjemme hos Ricky i Orangehuset, ved 18.30 i går. Flyveturen fra Bali til Singa tager kun 2 timer og 20 minutter, men alligevel endte jeg med at være på farten i små 9 timer. Lige så højt som jeg elsker at rejse, lige så lidt holder jeg af selve rejsen. Det handler nok også om, at jeg er født uden tålmodighed og hvis der er noget, der kommer på prøve i lufthavne og i fly, så er det tålmodigheden 😉

I dag har vi heldigvis holdt et dejligt og roligt tempo, Ricky og jeg. Vi har spist morgenmad, drukket kaffe og friskpresset juice. Jeg har fået trænet i deres fitnesscenter, vi har spist frokost og gået ture. Så har vi også været et smut forbi forfatteren bag den her bog. Helt tilfældigt har hun lige udgivet en om Singapore og den var Ricky så sød at give mig i fødselsdagsgave – så den skulle vi lige ud og hente.

Hernede er klokken ved at være mange og vi er et pænt stykke henne på aftenen. Mine skønne værter skulle i byen, så jeg har været all by my self. Jeg har brugt tiden på at svømme en tur i poolen, besøge nogle af de vanvittige shoppingcentre og købe lidt mad med hjem, som jeg har spist i ro og mag. Nu sidder jeg i “min seng” og spiser chokolade og skal se lidt netflix. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort. Selvom jeg snart har rejst alene i 10 dage, så blev det min første aften alene. Det er helt skørt at tænke på.

Billederne er fra tidligere på dagen, hvor jeg var hoppet i den fineste hvide kjole fra Vila. Jeg har simpelthen ikke kunne finde den online nogen steder, men jeg ved at den er i butikkerne nu.

Kan I have en fortsat skøn lørdag derude <3

img_0990

img_1020

img_1034

img_0989

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments