POSTKORT FRA BALI-LAND

img_0206Hola chicas! Og rigtig glædelig fredag. Jeg er klar med den første omgang fotospam fre Bali-paradiset, hvor alt er præcis som det skal være. Eller tiden går måske en lille smule for hurtigt, men er det ikke altid sådan, når man har det godt?  I morgen er tiden desværre kommet til, at jeg skal sige farvel til Ricky, når Julie og jeg tager videre til Gili. Jeg glæder mig sådan helt absurd meget til at se noget bounty og rigtig strand. For selv om Seminyak er skøn og byder på fantastisk mad og genial shopping, så er den også lidt kaotisk og en smule stressende.

Min veninde, Julie, er dronningen af afslapning og hun er faktisk den jeg kender, som er aller bedst til at få mig ned i et tempo, hvor jeg virkelig slapper af. Det er egentlig sjovt, for på mange måder, er vi de største modsætninger, men vi fungerer helt perfekt som rejsepartnere.

Som sagt skal de næste par dage tilbringes på Gili T og derefter har vi 4 dage, som er helt åbne og uden nogen planer. Måske blive vi på Gili, måske tager vi til Ubud, måske gør vi noget helt tredje. Hvis I har et tip eller to, så skal I endelig ikke holde jer tilbage.

Kan I have en lækker fredag derude. Jeg gør mit bedste for at tjekke ind i morgen med en omgang Saved items. Det er jo lørdag <3

img_0139

img_0165Cafè organic

img_0151

img_0140

 

img_0171

img_0179Verdens bedste Julie

img_0141

Processed with VSCO with t1 presetDagens outfit i en sommertop fra Minimum

img_0156

img_0154

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments