DENGANG JEG VAR LILLE

lille1Mor, far og lille mig på en forårsdag i 1987

Hej alle zusammen. I dag skal i se et par billeder af mig, som skiller sig lidt ud fra dem, I er vandt til at se. Som I nok har bemærket, så har jeg tilbragt de sidste mange dage i mit barndomshjem på gode gamle fyn og der kan man finde mange sjove ting og sager.

Der står bl.a en række fotoalbums, som er fyldt med billeder fra slutningen af 80’erne og starten af 90’erne. Aka – min barndom. Jeg har kigget i de album et utal af gange, men det er godt nok lang tid siden sidst og det vækkede mange fine minder. Desuden elsker jeg, at næsten alle billederne nærmest har deres helt eget og naturlige instagramfilter 😉

Jeg var lidt i tvivl om, om jeg overhovedet skulle dele dem herinde, for på en måde er det jo lidt at åbne op for det aller mest private og noget, som jeg jo har mange følelser omkring. Derudover ved jeg heller ikke, om i overhovedet synes at det er interessant. Men nu får I dem <3

lille4Lyserød var vist også en favorit dengang og mine forældre har da formået at skabe et ganske fin tone i tone look 

lille2Mikkel, min første kærlighed og aller bedste ven igennem de første år af mit liv. Billedet fik mig til at tænke på hvor han mon er i dag og om han mon stadig er ligeså pæn? 😉

lille3Min søster og jeg i et kærligt øjeblik. Vi var vist mere uvenner end venner dengang, men det her ser da ganske hyggeligt og idylisk ud. 

lille5Min smukke mor i en sej sweatshirt, dengang jeg var tyk i ansigtet og ren idyl på fanø

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments