MÅ JEG LIGE SPØRGE JER OM NOGET?

Glædelig søndag, kæreste jer!

Jeg håber at I har nydt weekenden? Den er jo desværre ved at komme til en ende. Min har været skøn, men jeg kunne virkelig godt bruge en dag mere uden planer. Jeg er næsten lige kommet hjem fra et veloverstået Tradono-market og sidder her i sofaen med computeren og arbejder lidt med bloggis her.

Midt i det hele kom jeg pludselig til at tænke på, at der faktisk er et par ting og sager, som jeg godt kunne tænke mig at spørge jer om. Mest af alt fordi jeg, ærligt talt, aldrig er blevet helt klog på jer og det er endda selvom jeg har mere end 8-års arkiver. I må ikke tro, at jeg ikke elsker jer, for det gør jeg og hvis I ikke var derude, så fandtes bloggen her ikke og så så mit liv helt anderledes ud.

Og når jeg siger, at jeg ikke helt bliver klog på jer, så er det ganske enkelt noget så simpelt som, at jeg aldrig helt kan gennemskue hvad I godt kan lide og hvad I ikke kan lide. Nogle gange kan jeg lavet et indlæg hvor jeg tænker, at nu kommer det til at stikke helt af med kommentarer og så er der fuldstændig radiostilhed. Så kan der være dage, hvor jeg bare smider et eller andet random op og så kommer rigtig mange af jer på banen.

Her den anden dag, delte jeg f. eks en ret lækker konkurrence, hvis jeg selv skal sige det og kravene for at deltage, var virkelig ikke særligt store. Alligvel er antallet af deltagere forsvindende lille. I gamle kunne sådan en konkurrence snildt have 300-400 deltagere og det er endda selvom, at der stadig er ligeså mange, der læser med herinde.

Så kære venner, må jeg lige stille jer et par hurtige spørgsmål? Det vil virkelig være en kæmpe hjælp, hvis I bare ville svare på et enkelt af dem. Jeg forlange slet ikke at I svarer på alle. Hvis I ikke orker kommentarfeltet, så kan I også bare sende mig en mail [email protected]. Så jeg i hvert fald være jer evigt taknemmelig og i sidste ende, skulle det jo gerne ende med endnu bedre indhold.

48af051714d53f33055e49d531863ff3Picture via Pinterest

1. Hvordan har I det egentlig med sponsorerede indlæg? Jeg ved jo godt, at det ikke er dem, der hitter aller mest, men er de sådan helt forfærdelige? Her gør jeg mig virkelig umage for kun at vælge dem, hvor jeg føler at de er relevante.

2. Og hvad med konkurrencer? Er de kedelige? Er der for mange af dem ude på det store internet og skal man gøre for meget for at deltage?

3. Hvilken slags indlæg kan i bedst lide? Outfits, lister, opskrifter, rejseguides, collager, fortællinger fra hverdagen eller noget helt andet?

4. Hvorfor læser I med herinde?

5. Hvordan holder I jer opdateret om nyt herinde? Tjekker I bare ind når det passer? Via bloglovin, Facebook eller Instagram?

Som sagt vil jeg være evigt taknemmelig hvis I bare vil svare på et af spørsmålene <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments