GLIMT FRA WEEKENDEN & LIDT ÆRLIG SNAK

Processed with VSCO with v6 presetJakke fra Stig P, Bukser fra 2nd One, sko fra Superga og taske fra Balenciaga

Hej venner ♥

Har I haft en dejlig weekend? Og hvad har I brugt tiden på? Som I nok har kunne se henne på Insta, så har jeg tilbragt de sidste to dage i Amsterdam. På mange måder har det været helt perfekt, med skønne venner, masser af mad, drinks og fuldstændig fantastisk vejr. På en anden måde har der også været lidt for meget fart over feltet og her søndag eftermiddag, føler jeg mig fuldstændig udkørt og træt. Træt på en måde, som jeg sjældent har oplevet før.

Som jeg også har fortalt lidt om tidligere, så er jeg inde i en af de der perioder, hvor der ikke skal så meget, for at tingene vælter lidt. Mit overskud er ikke helt deroppe hvor det plejer at være og jeg går hele tiden med følelsen af, at jeg trænger til at sove i et år. Kender I det?

Sidste uge var forholdsvis travl. Eller nej, ret travl, faktisk, med aftaler hver eneste aften og et have af event, møder og deadlines i dagstimerne. Det går jo ikke og slet ikke når den kommende weekend er afsat til en rejse. Med andre ord, så var jeg, sådan rent mentalt, slet ikke klar til den her tur og når ens rejsemakkere er typerne, som snildt kan rende rundt i en storby fra tidlig morgen til langt ud på natten, så bliver man sat på prøve. Og det blev jeg og jeg var træt og udkørt store dele af tiden, men heldigvis har jeg en evne til at skubbe det væk og kun lade det eksistere i de aller dybeste tanker. Men nu er jeg hjemme og så kommer det frem.

I dag skal jeg tidligt i seng, det er der slet ikke nogen tvivl om og i næste uge tager jeg et par dage på Fyn, for som sagt trænger jeg til. Mere end jeg har gjort i lang lang tid.

Men når alt det er sagt, så var Amsterdam fuldstændig fantastisk og jeg er SÅ glad for, at jeg endelig fik oplevet den. Jeg har mange flere billeder og fortællinger, som jeg selvfølgelig deler med jer i den nærmeste fremtid.

Kan I have en skøn aften derude ♥

img_3137

Processed with VSCO with a4 presetSkjorte fra ASOS og Jeans fra Mads Nørgaard og taske fra Balenciaga 

Processed with VSCO with a4 presetSolbriller fra Ace & Tate

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments