ET STED I ÆBLEHIMLEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Coat: Modström Shirt: ASOS Jeans: Gina Tricot Hat: Weekday

Som I nok har fornemmet, så er jeg rejst til Sverige med Visit Sweden. Nærmere bestemt Skåne og temaet for turen er mad og lokale råvarer. Jeg havde forholdsvis meget kærlighed til vores naboland før, men nu er den altså lige vokset til dobbelt størrelse!!

I går kørte vi rundt fra sted til sted og det regnede og blæste mere eller mindre hele dagen. Normalt kan det fjerne alt min optimisme, men selv i den slags vejr, er her skønt. Vi besøgte flere lokale producenter af den ene og den anden slags og jeg glæder mig til at dele meget mere med jer. Dagen højdepunkt var dog besøget på en æbleplantage. Her gik vi rundt mellem de mange træer og plukkede spande af æbler, som vi til sidst endte med at lave til most. Det blev gjort i silende regn og hård modvind og selvom jeg både var våd og gennemkold efterfølgende, så var det det hele værd.

Jeg var hoppet i ovenstående outfit tilsat et par lånte gummistøvler. Sådan et par havde jeg selvfølgelig ikke lige overvejet at pakke med, men så var det jo meget heldigt, at jeg brugte samme størrelse som den søde æble(bonde)dame.

I dag skal vi på farten igen og derfor hører I heller ikke mere fra mig herinde. Men husk lige at I skal følge med henne på Insta. Der kan I også se snaps fra hele æble-oplevelsen og fra den fantastiske kro, som vi har boet på i nat.

Kan I have en skøn lillefredag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments