EN DIGITAL DETOX OG GLIMT FRA JULEN

Hej alle zusammen 

Jeg er tilbage efter hele tre dages digital detox. Noget jeg vist ikke har prøvet i flere år, men som skulle vise sig at være meget mere givende og langt mindre svært, end jeg havde forventet. Faktisk så lidt svært, at jeg havde sådan en “back-to-work-følelse” da jeg skulle tage hul på det her indlæg. Normalt har jeg det aldrig sådan med bloggen. Jeg skal nærmest tvinges til at lade være.

jul3Mit juleaften-outfit bestod af en kjole fra H&M, som jeg købte i Singapore tilbage i November

December trak tænder ud på arbejdsfronten og jeg havde flere uger, hvor jeg gik rundt med den der følelse af utilstrækkelighed, fordi jeg nok havde sagt ja lidt for mange gange. Det var præcis det, der fik mig til at tage beslutningen om at trække stikket i et par dage over julen. Jeg trængte SÅ meget til ikke at være hende der, som liiiiige skulle nå noget eller som lige skulle tage 10 billeder af maden, inden den kunne spises. Jeg trængte til at tage tiden som den kom og til at undgå at stille væggeuret på den grimme side af 6, fordi jeg også skulle nå at løbe 8 km inden dagen for alvor gik igang.

Det kan umuligt være sundt at leve i sådan et mind set 24 timer i døgnet og det kan sådan et par detox dage bl.a få en til at indse. Derfor har jeg også indset, at jeg skal til at tage mig sådan et par dage lidt oftere. Det har simpelthen været så afstressende og selvom tre dage bestemt ikke lyder af meget, så har de fyldt mig med energi og inspiration. Faktisk så meget inspiration på blogfronten, at jeg nærmest bliver helt stresset ved tanken om, hvornår jeg skal nå at dele det hele 🙂

For det første er der udsalg over det hele og jeg har en million gode fund, som jeg gerne vil dele med jer. Med andre ord, kan I godt forvente en del collager, de kommende dage. Derudover er der også hele tre afsnit tilbage i min året der gik-følgeton. Jeg har taget et hav af noter til nye lister, så dem kommer der også mange af. Et indlæg med nytåtsoutfit skal I også have og så selvfølgelig en liste med mine bedste Netflix-anbefalinger til d. 1 Januar. Vigtigst af alt, så skal jeg også lavet indlægget om mine drømme, mål og forventninger til det kommende år, samt en opgørelse af sidste års liste.

jul2Drengene og jeg på en blæsende løbetur / Mine forældres hjemmelavede Porsesnaps

Ja, jeg får travlt på tasterne de næste par dage, men heldigvis med noget, jeg elsker at lave. Desuden er jeg taget tilbage på Fyn, hvor man stadig fornemmer julefreden og hvor jeg ikke bliver fristet af oprydning, vin-aftaler, udsalgsshopping og alle de andre ting, jeg normalt bruger min fritid på.

Og apropos jul, så skal I naturligvis ikke snydes for et par billeder fra min. Den blev holdt hos min søster i Vanløse og selvom det egentlig ikke var planen, så endte jeg med at holde sleep over derude i hele tre døgn. Det gjorde hele min familie faktisk. Det var hygge gange 1000 og fyldt med med mad, snak og kolde øl. Selvfølgelig også forholdsvis intenst og bestemt heller ikke uden skænderrier. De er næsten obligatoriske i vores jul eller i de situationer, hvor vi skal være samlet i mere end et døgn 🙂  Har I det også sådan?

jul1Rød julekjole fra Munthe / To små spændte julegrise

Vi skal næsten også lige nå at snakke lidt om årets julegaver. Jeg fik faktisk begge de ting, som jeg havde ønsket mig. Nemlig verdens smukkeste termokande og den her kogebog, som har været på min ønskeliste i flere år. Så var der jo også den traditionelle gave fra mig til mig. Jeg havde egentlig overvejet at gå all in på gavmildhed og investere i en lækker taske. Jeg kunne ikke helt beslutte hvilken en det skulle være, så jeg lod fornuften vinde endte med en lidt mere budgetvenlig version fra Ganni. Endda fundet på udsalg.

Hvordan har jeres jul været?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments