MADEN PÅ BALI

Som jeg vist nok snart har nævnt i en del blogindlæg, så er maden på Bali alene grund nok til at rejse derned. Af alle de fantastiske steder, jeg har besøgt i hele verden og af alle de gode måltider, som jeg har fået, så er det INTET, der overgår det man får serveret på Bali.

De første par bange jeg besøgte øen, sagde jeg altid til folk, at man skulle vide hvor alle de der gode steder ligger, men sådan synes jeg efterhånden ikke at jeg har det længere. Det er nærmest umuligt ikke at støde ind i lækre spisesteder, som serverer fantastiske fruit bowls, salat bowls, friske og farverige grøntsager, de vildeste dips og andre ting, som man ikke anede eksisterede.

På min netop afsluttede bali-tur, har jeg faktisk ikke opdaget et eneste nyt sted. Ganske enkelt fordi min liste over ting, der skulle genopleves, var alt for lang. Alt bliver desuden serverer på den mest instagramable måde og det betyder selvfølgelig, at min kamerarulle atter er fyldt med billeder af Bali-mad. Dem skal I selvfølgelig ikke snydes for. Men hvad er næsten også bedre end madbilleder?
Processed with VSCO with a6 presetFalafler, dips, rolls og ikke mindst Tempeh, serveret på Betelnut i Canggu. Til de af jer, som aldrig har smagt Tempeh, må I ikke snyde jer selv for det, når I får muligheden. Det er en slags “tofu” lavet på soyabønner. Den skal lige have noget marinade og så er det altså som at tage en bid af himlen. Det undrer mig lidt, at det stadig ikke er kommet til Danmark og noget siger mig, at det kun er et spørgsmål om tid. 

Processed with VSCO with a6 presetSå er der Cafè Organic, som ligger flere steder på Bali og som serverer frugter på en måde, som jeg aldrig har oplevet det før. Desuden har de en Instagramprofil, som man næsten ikke må snyde sig selv for at følge. 

img_6087Smoothie bowl fra Shelter, i Seminyak. Det var faktisk her, at jeg havde mit første møde med Bali-maden for et par år siden. Selvom deres bowls måske ikke er helt så pæne, som de er på Cafè Organic, så smager de himmelsk og stemningen på Shelter er også helt unik. 

img_6078Friske rolls på Shelter

img_6074…Og en falafelsalat, der er et syn for guderne.

Processed with VSCO with a6 presetI Ubud boede vi på Hoshinoya (indlæg kommer snart) som uden tvivl er det vildeste hotel, jeg nogensinde har boet på. En af dagene spiste vi morgenmad med den her udsigt, hvor de serverede brød og og eksotiske frugter i lange baner. 

img_5858Den anden dag spiste vi i restauranten og den var mindst ligeså pæn, må man sige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments