ÅRET DER GIK #2

Det er blevet tid til det næste tilbageblik på 2016 og i dag skal det selvfølgelig handle om foråret. I kan læse mig tilbageblik på vinteren HER. Det det var et forår med fuld fart og feltet og jeg blev næsten helt forpustet, da jeg sad og gennemgik mit arkiv i går aftes 😉

Jeg var nærmest mere på farten, end jeg var hjemme og i løbet af tre måneder var jeg både i Stockholm, Malmø, Ystad, på Mallorca, på Bali og i London. Jeg løb et halvmaraton med min dårligste tid til dato og to uger senere, gennemførte jeg et maraton, hvor jeg slog min personlige rekord. Jeg delte enormt mange opskrifter og nød, at sommeren allerede meldte sin ankomst i starten af Maj. Det var en god, men presset periode. Se med engang <3
20161

Jeg lavede et lille samarbejde med Søstrene Grene i forbindelse med deres interiørkollektion. Hvis de laver en, som bare er halvt så pæn til næste år, så bliver jeg glad.

Sammen med Adidas og en håndfuld andre løbeglade damer, tilbragte jeg en kold forårsdag i Stockholm, i anledningen af kvindernes internationale kampdag.

I slutningen af Marts rejste jeg til Mallorca med mine forældre. Det var lidt koldt og en smule stenet, at være på en ferieø uden for sæsonen, men vi hyggede os virkelig og jeg elsker simpelthen at rejse med dem.

Jeg var i Malmø med Visit Sweden og en håndfuld blogkollegaer. Det var en kort tur, men en ualmindelig god en af slagsen. Jeg delte hotelværelse med Emilie og jeg mindes at vi sov meget meget lidt den nat og snakkede helt enormt meget.

Jeg lavede verdens bedste squashbøffer og det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har lavet dem siden. De smager SÅ godt.

Jeg fik farvet mit hår og når jeg ser tilbage, så var det nok liiiiige en anelse for mørkt.

Jeg fik nye fine spisebordsstole fra førnævnte interiørkollektion fra Søstrene Grene.

20164

D. 19. April fyldte jeg 29 år og eftersom jeg ikke er specielt glad for at have fødselsdag, valgte jeg at aflyse den og satte mig på et fly til Bali.

Vi havde verdens bedste rejse og der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke tænker på den fantastiske paradisø. Efterfølgende lavede jeg en ret omfattende rejseguide.

Jeg gav et indblik i, hvordan en helt almindelig forårs-uge i mit liv så ud.

I den første weekend i Maj, besøgte jeg Ystad Saltsjöbad for første gang. Jeg var deroppe sammen med min søster og det var hendes første døgn væk fra min yngste nevø. Vi havde den bedste tur og når jeg kigger på billederne, minder de mig om, at vi bliver nødt til at gentage succesen i det nye år.

Jeg delte opskriften på en lækker coleslaw med skyrdressing.

2016

Jeg havde min første sportslige nedtur, da jeg løb lillebælt halvmaraton i den bagende forårssol og fik en tid, som jeg slet ikke var tilfreds med og værst af alt, en rigtig dårlig oplevelse.

Jeg fejrede at det var sommer i Maj, iført det fineste prikkede sæt fra Envii. Ej hvor jeg dog længes efter solbrune ben, når jeg kigger på billederne.

D. 22 tog jeg revanche fro min dårlige halvemaraton-oplevelse og havde min største sportslige sejr til dato. Jeg gennemførte mit 2. marathon på 3 timer og 37 minutter. En tid jeg slet slet ikke havde turde at håbe på.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments