ÅRET DER GIK #1

Det er simpelthen ikke til at forstå det, men tænkt engang, at vi snart nærmer os udgangen af året. Jeg synes nærmest lige at jeg har siddet og lavet et tilbageblik på år 2015. Men sjovt nok, er det godt og vel et år siden og det betyder, at jeg traditionen tro, vil se tilbage på det seneste år. Igen i år har jeg delt det op i fire omgange; vinter, forår, sommer og efterår. Og i dag starter vi med vinteren.

2016 har været godt og afgjort et år, der har stået i rejsernes tegn. Faktisk har der været en anelse for mange og til tider har jeg nærmest følt mig rodløs og været træt træt af at bo i en kuffert. Alligevel, er der ikke en eneste oplevelse, som jeg har ville være for uden.

Det aller vigtigste ved 2016 er, at alle folk omkring mig har haft det godt og alle er sunde og raske. Det var noget jeg lærte af 2015. Det kan godt være at man kan have ondt i hjertet eller føles sig stresset, men så længe man har dem omkring sig, som betyder noget, så er det meste godt.

Vinteren i 2016 var ganske fin og uden de store udsving, med undtagelse af verdens skønneste rejse med min mor. Det gad jeg godt i igen i år 🙂
p2150124

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Jeg havde et helt camel-farvet outfit på, på en kold januar-dag. Den jakke burde jeg egentlig bruge noget oftere.
  • Årets første rejste gik til Thailand, hvor jeg sjovt nok også befinder mig nu. Dengang var det i Krabi, sammen med min mor og det var virkelig den skønneste rejse og en perfekt pause fra den lang vinter. I kan se mine postkort her og her. Jeg lavede også en lille rejseguide, som I finder her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

img_1458

img_1300

bonduelle1

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments