THAT DRESS

THAT DRESS 1

Åh manner! Jeg er sgu blevet ramt af en god omgang dårligt humør og er nok bare mest af alt sådan lidt post-vacation-blues-agtig. Siden vi landede i København, natten til fredag, har jeg haft det ondeste jetlag, på den der måde, hvor jeg bare er TRÆT. Det eneste problem er bare, at jeg ikke har kunne sove og er derfor gået rundt som en zombee, der kun har kunne huske 5 minutter tilbage og ikke kan sig sammen til noget som helst. I nat fik jeg heldigvis 12 timer i streg, så mon ikke jeg snart er ved at være der? Man bliver i hvert fald skør, når man går i godt 2 døgn uden søvn, skulle jeg hilse og sige.

Men dagen i dag har altså stadig været lidt sløv i det. Til middag tog jeg i fitness for at træne, men måtte nærmest give op, da jeg ikke engang kunne løfte 3 kg. Jeg glæder mig virkelig til at komme ind i min normale rytme. For lige af afslutte min lille brokke-kavalkade, så har jeg også være helt blank, når det kommer til bloggis her, og det er virkelig noget, som jeg ikke bryder mig om. Men jeg havde bare intet at skrive om og min hjerne fungerer stadig kun med 40% 😉

Jeg troede at jeg blev reddet her til eftermiddag, fordi Kat og jeg skulle mødes og skyde nogle billeder. Men bedst som jeg står der i mit nye og smarte tøj, begynder det at stå ned i stænger. Tilmed kunne jeg heller ikke finde mit kamera og når jeg tænker over det, så har jeg ikke set det siden den sidste aften Thailand. Så enten ligger det dernede og griner eller også har jeg lagt det et mystisk sted herhjemme, som min rejse-hjerte på ingen måde kan huske. Huhej hvor det går 😉

Heldigvis slog det mig, at jeg stadig har en million billeder fra rejsen, som jeg ikke har vist jer. Bl.a disse fra en af de skønne (og varme) aftener, hvor jeg var hoppet i den smukkeste kjole fra Envii’s nye kollektion. Derudover bliver den ikke mindre pæn, sammen med de smukke sko fra Gardenia. Jeg følte mig lidt som en ballerina den dag.

Nu vil jeg pakke nej-hatten væk og finde mit gode humør. I aften skal jeg nemlig til en fin og fancy fest og jeg har ikke engang tøjkrise.

Kan I have en skøn lørdag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Udgivet i samarbejde med Envii

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments