2016: STORE DRØMME, HÅB & FORVENTNINGER

Hej allersødeste læsere og rigtig glædelig nytår ♥ Jeg håber at I havde den skønneste aften i går, hvad enten den stod på vild fest eller hygge derhjemme. Selv havde jeg den skønneste aften med fantastisk arabisk mad og limbodans til langt ud på natten.

I dag er jeg helt forvirret, for jeg endte med at sove til klokken 14 og fik lidt af et chok, da jeg åbnede øjnene. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har sovet så længe. I sidste ende er det sikker meget godt, for 1. Januar har nu aldrig været mit yndlingsdag. Alt er dødt på den kedeligste måde og jeg trives jo bedst, når der er gang i den. Senere skal jeg hjem til min søster og spise pizza og så er den dag jo gået. I morgen går hverdagen endelig i gang igen og jeg er MAX klar til at tage hul på 2016.

2016: STORE DRØMME, HÅB & FORVENTNINGER 1

I dag skal det handle lidt om mine forventninger til det kommende år. Da jeg kiggede tilbage i mine arkiver, i forbindelse med mine tilbageblik på 2015 fandt jeg nemlig et indlæg, som jeg skrev i begyndelsen af året. Det handlede naturligvis om mine forventninger, håb og drømme for året.

Jeg blev ærligt talt en smule rørt, for det slog mig, at det hele faktisk var gået i opfyldelse. Det er jo ikke for sjov når jeg siger, at 2015 har været et af de bedste år i mit liv. Jeg skrev bl.a at jeg gerne ville “rejse noget mere og gerne til USA” (tjek) “lavere mere mad og flere opskrifter til bloggen” (tjek) “gøre bloggen til min levevej” (tjek) “løbe mit første maraton” (tjek) “og gøre bloggen til min fuldtidsbeskæftigelse” (tjek). Jeg husker tydeligt, at det var med en smule ærefrygt, at jeg udgav indlægget, for flere af punkterne er jo nogle store ting og når man siger dem højt, så forpligter de lidt mere.

Derfor har jeg det naturligvis på samme måde med det her indlæg. For jeg sætter svære mål og drømmer stort, men prøver selvfølgelig også at sige til mig selv, at det ikke er verdens undergang, hvis alle punkter ikke går i opfyldelse.

I 2016 vil jeg gerne

Lære at bekymre mig mindre for folk omkring mig. Jeg er hende, som konsekvent bliver bange når min telefon ringer eller hvis jeg ikke kan få fat i folk. Det kan være lidt af en hindring og skide irriterende, faktisk.

Jeg vil løbe endnu et maraton.

Rejse endnu mere og gøre det til en større del af bloggen, med en masse rejseguides.

Blive bedre til at filme og redigere video. Hvis nogen kender en god guide til Imovie, så send den endelig min vej.

Leve endnu mere ud fra min livssituation: Jeg har ingen kæreste, ingen børn, en billig husleje og meget få forpligtelser. Det giver mange muligheder og dem har jeg tænkt mig at udnytte fuldt ud. Præcis som jeg gjorde i 2015.

Jeg vil hjertens gerne blive bedre til at holde mere orden. På trods af at jeg er enormt struktureret, så ligger mine vigtige papirer altid og flyder, mit gamle tøj hænger over stolen i på mit skrivebord og mit sengetæppe bliver altid lagt på, på en halvsjusket måde. Det skal ændre sig.

Jeg skal gå til flere koncerter. En hoppy, som jeg elsker så meget, men som næsten er gået i stå.

Sidst med ikke mindst, så SKAL jeg lære at skrue forventningerne til mig selv ned og acceptere, at det er HELT okay hvis jeg ikke lige når at løbe 10 km. lave en ny opskrift, hente pakker på posthuset, drikke kaffe med to veninder, støvsuge og skrive et banebrydende indlæg på en og samme dag. En stor udfordring, men det skal kunne lave sig gøre.

Hvis I har lyst, må I hellere end gerne dele jeres drømme og forventninger til det kommende år. Jeg elsker at lære jer bedre at kende og ikke mindst blive inspireret ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments