COLESLAW MED RØDKÅL, SKYRDRESSING & SESAM

COLESLAW MED RØDKÅL, SKYRDRESSING & SESAM 1

Hvis I ikke ved hvad I skal spise som tilbehør til jeres aftensmad i aften, så vil jeg varmt anbefale, at i prøver den her fantastiske coleslaw. Det er en af de salater, som jeg vender tilbage til igen og igen, for den har egentlig det hele; det søde, det salte, det fede og så er den bare super nem at lave og tilmed ret flot.

Den fungerer også til det meste og jeg har efterhånden spist den som tilbehør, til mange forskellige ting. I går serverede jeg den sammen med hjemmelavede falafler og søde kartofler, da jeg havde inviteret min veninde på middag.

Det skal du bruge (som tilbehør til 3-4 personer)

6-7 Gulerødder (alm størrelse)

1/2 rødkål

En stor håndfuld bredbladdet (eller almindelig) persille

1,5 spsk ristede sesamfrø

Dressing

1,5 dl skyr

1,5 spsk mayonnaise

1 spsk sennep

1 tsk honning

1 spsk æbleeddike

Saften fra en lime

Salt og peber

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan gør du

Ja, det siger næsten sig selv. Gulerødder og rødkålen skal selvfølgelig snittes til små fine stykker. Det kan man gøre på et hav af forskellige måder. Hvis man ejer et mandolinjern, vil det nok være det optimale. Men hvis man, ligesom jeg, ikke er heldig at have sådan et, så kan man også bruge en minihakker, som jeg har gjort med salaten på billederne.

Har man heller ikke sådan en, så vil jeg anbefale et godt gammeldags rivejern. Så skal man bare lige huske tålmodigheden 😉

Når gulerødder og rødkålen er hakket eller revet, skal den bare blandes sammen med persillen, som jeg også vil anbefale, at man lige hakker lidt fint. Til sidst skal dressingen røres i og det hele afsluttes med at fordele de ristede sesamfrø på toppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments