PHI PHI ISLANDS

PHI PHI ISLANDS 1

Hej alle zusammen  Her får I lige endnu en lille hilsen fra de varme lande, hvor det eneste der ikke er godt, er internettet. Som I måske også bemærkede henne på Insta og snappen (Miekirstine) så tilbragte vi det meste af dagen i går på Phi phi øerne. Phi phi øerne!!! mere eksotisk kan det næsten ikke lyde 😉

På mange måder var det en fantastisk lille perle og på en andre måder, var dele af øerne ødelagt af turisme. Her snakker vi især den berømte Maya bay, hvor “The Beach” er optaget. Der kunne man nærmest ikke se sandet for bare mennesker (og især kinesere) og det var stort set umuligt, at føre en samtale for lyden af guidernes fløjter. Så mister det altså lidt af charmen.

I morgen er vores sidste dag hernede og det kan jeg næsten ikke overskue at tænke på. Jeg er allerede begyndt at spekulere på, hvornår jeg mon kan tage til de varme lande igen 😉 Men derfor vil jeg også lukke computeren nu, drikke min kolde øl færdig, hoppe i poolen og glæde mig til den Pad Thai jeg skal spise senere.

Kan I have en skøn dag  
 photo P1250180_zpshafmemzp.jpg

 photo P1250197_zpsgwrofydf.jpg

 photo P1250195_zpsbqsnsdfd.jpg
Top fra Vila og shorts fra Pieces SS16

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments