POSTKORT FRA PARADIS, Part 2

 photo P1230082_zpsfhlcn1r8.jpg

Sæt fra Envii (HER & HER)

Hej aller kæreste læsere og rigtig glædelig søndag 

Nu får I lige endnu et lille postkort fra dette guds benorvede sted. Dagene går langsomt og ligner egentlig hinanden. Præcis som ferie skal være 😉

Vi forlader hotellet midt på formiddagen, for at sejle til små paradis øer og strande, hvor vi tilbringer det meste af dagen og udforsker en masse spændende ting. Hverken min mor eller jeg er specielt god til at ligge stille i solen i flere timer ad gangen, så det gør vi os ikke så meget i. Jeg tror næsten at jeg har tilbragt mere tid i det klare vand, end på min håndklæde 😉

Sidst på eftermiddagen drikker vi kolde øl, slapper af, spiser peanuts og tjekker op på den verden, der føles så uendelig langt væk. Når det bliver mørkt går vi ud og spiser og I kan tro at jeg har fået nogle fantastiske Pad Thai’er 😉

 photo P1240165_zpsqxl0xdps.jpg

I morgen bliver dog en smule anderledes, der drager vi nemlig mod Phi Phi øerne og jeg GLÆDER mig til at stå lige her. Husk at I kan følge med henne på gode gamle insta og selvfølgelig på snappen (Miekirstine)
Kjole fra Pieces

 photo P1230115_zpsmxnc6wci.jpg
 photo P1230105_zpsrwksfwas.jpg
 photo P1240132_zpssiklcfwo.jpg
 photo P1240126_zpst8xk5uz3.jpg
 photo P1240156_zpsrjmwfnfb.jpg
 photo P1240174_zpsfhlsuyfo.jpg
 photo P1240134_zpsi0zyfps1.jpg
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments