COLD CAMEL

 photo P1060141_zpsr7fyljea.jpg

Adlinks: Coat: Envii (HERE) Knit: Object (HERE) Trousers: H&M Boots: Shoe Biz (HERE) Bag: Balenciaga Beanie: COS (SIMILAR HERE)

I dag har jeg for første gang i den her uge, været iført et outfit, hvor jeg rent faktisk har tænkt over også at skulle se lidt anstændig ud. Ellers har jeg udelukkende været iført uld i flere lag og de enkelte gange jeg har bevæget mig uden for en dør, har jeg været praktisk fra top til tå, med min varme parka-jakke. Nu må nogen godt lige se at få skruet op for varmen, for livet er sgu lidt sjovere, når alt ikke skal være et projekt.

Når det så er sagt, så vil jeg gerne lige takke Shoe Biz for at have reddet mine fødder denne sæson. Jeg har så meget kærlighed til de her støvler, at jeg næsten ikke kan beskrive det. De seneste par år har jeg næsten opgivet at finde et par vinterstøvler, som både var pæne OG varmen. Her har vi dem altså og så er de endda fyldt med lammeuld fra top til tå. Bogstavelig talt.

Kan I have en skøn aften derude Jeg vil lave mig en kop varm te og se et afsnit Prison Break (er blevet mere eller mindre besat af Michael Scofield, og hvis han ikke var til mænd i virkeligheden, havde jeg nok overvejet at sende ham et fanbrev).

 photo P1060142_zpstegzoki4.jpg
 photo P1060121_zpspcy8j43w.jpg
 photo P1060152_zpspvd4mv9n.jpg
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments