7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR

Åh Januar! Du er kold, mørk, blæsende, snefuld og til tider uendelig lang. Min kloge far siger altid, at hver årstid har sin charme og at det handler om at nyde hver eneste dag. Det har han jo sådan set ret i og hver gang jeg tænke på den sætning, får jeg også en smule dårlig samvittighed over mit hverdagsbrok. Januar har nu bare aldrig været min yndlingsmåned og sådan vil jeg nok altid have det.

Men altså, der er jo intet der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for når man befinder sig midt i de mørke tider, så har jeg lært, at det er ekstra vigtigt at være god ved sig selv og fokusere på at beskæftige sig med en masse ting, som man godt kan lide. Så det gør jeg i år og det hjælper faktisk. I dag deler jeg lidt ud af dem, måske I kan finde lidt inspiration og I skal da være så hjertens velkommen til at fortælle hvad I gør for at holde humøret oppe og bevare ja-hatten

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 1

1. Varme tæpper, god te og afslapning. Findes der noget bedre, end at komme hjem helt forfrossen og sætte en kop varm te over og pakke sig ind i varme tæpper og hyggetøj? Det skulle da lige være en uendelig lang og lys juli-aften, men hvis man nu lige ser bort fra det.

At dyrke HYGGE fuldt ud, er faktisk noget af det som jeg savner aller mest om sommeren. I ved de der dage, hvor man ikke går uden for en dør og bare giver sig selv lov til at slappe 100% af uden at få noget der minder om dårlig samvittighed. I Januar har jeg så mange af de dage, som overhovedet muligt.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 2

2. Søger efter billige flybilletter og hoteller. En beskæftigelse, som jeg kan få flere timer til at gå med og som faktisk også gør mig i bedre humør. Det får mig til at drømme og bekræfter mig i hvor mange rejsemuligheder der er og hvor åben verden er. Og hvem siger, at det kun skal blive ved drømmene? Man kan f. eks flyve til Miami for 3000 kr. retur og Marrakech for 1500. Det er helt skørt.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 3

3. Serier. Jeg ser ualmindelig mange serier og elsker det virkelig. For det meste giver det mig dog en smule dårlig samvittighed, for man kunne jo bruge tiden på så mange andre fornuftige ting. Men altså, det er vinter og der er ikke specielt mange andre sjove ting at give sig til, så hvis man nu bare lige glemmer den der samvittighed for en stund, så bliver det faktisk endnu sjovere.

P.t er jeg mere eller mindre besat af Prison Break og hvis jeg skal være helt ærlig, så vil jeg faktisk hellere tilbringe en mørk vinteraften sammen med Michael Scofield end ude i byen et sted. Manden er jo også så pæn, at det gør helt ondt.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 4

4. Femilietid. Jeg er familiemenneske med stort F og jeg ved næsten ikke noget bedre, end at hænge ud med min lille familie. Min søster er på barsel og det udnytter jeg altså fuldt ud. Så ofte det kan lade sig gøre, smutter jeg lige forbi til en kop kaffe og et par nevø-kram. Og jeg skulle altså hilse og sige, at der ikke er noget der varmer så godt, som en lille baby.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 5

5. Løb. Ja, det lyder måske lidt mærkeligt, for jeg har jo ikke holdt mig tilbage med at fortælle jer om, hvor lidt jeg bryder mig om at opholde mig uden døre. Det er også ganske rigtigt, men lige når det kommer til løb, så er det altså en anden sag. Man fryser ikke på samme måde og det er en perfekt anledning til at få noget frisk luft og fornyet energi.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 6

6. Opskrift-søgning. Endnu en ting, som jeg bruger rigtig meget tid på og noget, som jeg kan få timer til at gå med. Nettet er virkelig verdens bedste kogebog og efter sådan en time, er mit madhjerte altid enormt inspireret og min mave er enormt sulten. Mit seneste crush Marias opskrift på hjemmelavede forårsruller. Det kan kun gå for langsom med at få prøvet dem.

7 TING DER FÅR MIG IGENNEM JANUAR 7

7. Naturen. JA, der er faktisk noget om min fars kloge ord. Hver årstid har sin charme og selvom den eneste farve man umiddelbart forbinder januar med er grå, så er der faktisk ret flot derude. Personligt vil jeg meget hellere være i naturen end i byen lige for tiden. Byen er der sgu ikke meget charme over. Derfor er jeg også tilbage på Fyn i denne weekend, for som sagt, så handler det jo om at beskæftige sig med de ting, som man ved man bliver glad af

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments