MIN REJSE BUCKET LIST

Åh manner, det kribler i mig for tiden og jeg tror, at jeg er ved at blive ramt af den berømte forårskuller og er egentlig bare fyldt med kærlighed til livet og har en kæmpe lyst til at rejse og mærke at jeg lever. Det samme skete sidste år på denne tid og det endte jo faktisk med, at jeg besluttede mig for at tilbringe min sommer i Californien, helt alene.

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg besluttet, at 2016 skal være det vildeste rejseår. Det er nu jeg skal gøre det, for jeg har lysten, ingen forpligtelser og ikke mindst mulighederne. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker over og researcher på min næste destination. Mulighederne virker nærmest uendelige og jeg ved næsten ikke hvor jeg skal begynde.

Jeg er efterhånden ved at have forårets rejser på plads og det bliver SÅ godt. Men der er jo også en sommer, et efterår og en vinter. De skal bestemt også udnyttes og jeg tænkte, at jeg lige ville dele et par af mine drømmedestinationer med jer ♥ 
rejse5Ubud, Bali

Bali tog mig fuldstændig med storm, da Kat, Rikke og tog en forlænget weekend på ø’en tilbage i November. Vi fik kun set omkring 0,1%  af øen og jeg er sikker på, at vi har en masse til gode. Det er kun et spørgsmål om tid (og penge) om hvornår jeg skal tilbage og så er der slet ingen tvivl om, at jeg skal besøge de smukke rismarker i Ubud.

rejse6Amsterdam

Jeg har efterhånden været godt omkring i Europa og flere steder, er jeg vendt tilbage til igen og igen. Men èt sted jeg aldrig har fået besøgt er Amsterdam. At dømme ud fra folks billeder og fortællinger er det en kæmpe fejl, og noget jeg må se at få rettet op på.

rejse4Marrakech, Marokko

Det er virkelig svært ikke at blive betaget af de farveringe og smukke billeder folk deler, når de har besøgt Marrakech. Det virker som en helt anden verden og alligevel er det så tæt på. Desuden koster det nærmest ingenting at flyve derned, så det kunne sagtens ende med at 2016 blev året, hvor jeg også kom på besøg.

rejse3Island

Island  er jo lidt af et must see-sted for en natur og wild life-elsker. Jeg er ikke fan af kulde, det indrømmer jeg gerne, så det vil nok ikke blive en vinterdestination, men jeg kunne snildt bruge et par forårsdage i den frisk natur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALos Angeles, Californien

Hver eneste gang jeg ser billeder eller hører om ander, der tager til L.A bliver jeg grøn af misundelse og får den vildeste savn til byen. Som nævnt, tilbragte det meste af sidste sommer i Californien og i løbet af rejsen besøgte jeg L.A to gange.

Den første gang var jeg ikke specielt vild med byen og syntes egentlig bare, at den var stor, mærkelig, uoverskuelig og noget nær umulig at befinde sig, uden en bil. Da jeg kom tilbage mødte jeg nogle helt fantastiske mennesker (med bil), som viste mig alle byen bedste sider og jeg havde de skønneste dage. Siden da, har jeg ikke kunne glemme alle de skønne steder og jeg vil SÅ gerne tilbage. Også for at gense nogle af de mennesker jeg mødte.

rejse1Cinque Terre, Italien

Jeg har besøgt Italien en del gange, men aldrig den vestlige kyst, hvilket eftersigende skulle være noget af det smukkeste. Især Cinque Terre-området, med alle de fine og farverige små kystbyer. Det var da min favorit rejseblogger, Tuula, besøgte området, at jeg for alvor blev betaget. Se hendes billeder og I forstår hvorfor 😉

I må endelig dele jeres rejsedrømme med mig og hvis I har nogle gode anbefalinger, skal I heller ikke holde jer tilbage 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments