NEW SEASON, NEW GOALS

OLYMPUS DIGITAL CAMERASiden efteråret, mørket og kulden for alvor meldte sin ankomst, har jeg ikke været den mest flittige løber. Jeg har selvfølgelig stadig været afsted et par gange om ugen, men så har det været på de lidt kortere ture og mest for at holde formen ved lige. Jeg elsker at løbe, men det er knapt så fedt i minus 15 grader, stiv kuling og med fare for at brække sine ben på de isglatte veje.

Men fra nu af, har jeg skudt den nye sæson igang og jeg skulle meget gerne op og ramme den samme løbeform, som jeg gjorde sidste forår, hvor jeg også løb mit første maraton. Det var afgjort en af de vildeste, hårdeste og mest succesfulde oplevelser i mit liv. Sådan en oplevelse, som man gerne vil have igen. Derfor satser jeg også stærkt på, at kaste mig ud i projektet igen og denne gang bliver det på hjemmebane, med Københavs maraton d. 22 Maj.

Det betyder også, at jeg skal til at træne op allerede nu. Sidste år lærte jeg, at det mest af alt handlede om at få en masse kilometer i benene og vænne min krop til at løbe i lang tid. Det betyder også, at jeg som minimum skal op på de 40-50 km om ugen. Her i weekenden er jeg allerede oppe på de 22, så nu håber jeg bare at jeg kan holde fast i det, de næste mange måneder 😉

Det lyder nok som lidt af en klichè, men for at lave de gode resultater og holde motivationen ved lige, er det bare så pokkers vigtigt, at have udstyret i orden. Jeg har startet sæsonen på den bedst tænkelige måde, med den helt nye udgave af verdens bedste løbesko, Ultra Boost fra Adidas i verdens flotteste farve.

Hvis nogen af jer også skulle sidde med nogle nye mål, sjove historier eller gode tips, så skal I endelig ikke holde jer tilbage 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments