KILDEVÆLD MED BLID BRUS & OM AT NYDE LIVETS SMÅ ØJEBLIKKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Kildevæld

I sidste uge var jeg inviteret til lidt af et fint event, som på flere måder gjorde noget rigtig godt for mig. Både fysisk, psykisk og smags-mæssigt. Kildevæld har netop lanceret tre nye smagsvarianter med blid brus og I den forbindelse, havde de teamet op med ELLE og sammen med en håndfuld søde blog-kollegaer var jeg inviteret til et morgenevent, hvor velvære, sundhed og yoga var i fokus.

Vi blev hentet tidligt om morgenen i København, hvorefter vi kørte nordpå langs vandet hvor Tempel Yoga hører til. Her var der disket op med Yogamåtter, morgenmad fra 42RAW og selvfølgelig de nye kildevæld. Vi startede med en times yoga og som nogen af jer nok husker, så er det en disiplin, jeg altid har haft det lidt svært med. Jeg vil SÅ gerne være god til det, men har altid haft svært ved at fokusere og lukke alt ude, som jo i bund og grund er en af yogaens hovedpunkter.

k11De sidste par måneder har jeg givet det flere forsøg – især i forbindelse med min marathontræning, for den slags får altså ledene til at skrige efter udstrækning 😉 Jeg bliver bedre og bedre til det og jeg begynder efterhånden at formå at koble af i små bidder, i løbet af timerne. Rose, som er en ægte Yoga-type, fortalte mig bl.a, at en god instruktør er alfa omega for en god oplevelse og det må jeg altså give hende ret i. Timen i sidste uge, er afgjort den mest succesfulde jeg har oplevet. Om de smukke omgivelser og den tidlige morgenstund også havde en finger med i spillet, kan jeg nok ikke udelukke 😉

k5Som sagt er jeg sikker på, at yoga ville gøre noget godt for mig, rent fysisk, men mest af alt er det den mentale del, der tiltaler mig. Det der med at være i stand til at kunne tage en time, hvor man kobler helt af og nærmes ikke tænker, må være en ualmindelig god evne at have og noget jeg gerne vil blive bedre til at praktisere i de hektiske perioder af mit liv. Nogle gange har jeg så meget fart over feltet med rejser, events, arbejde, træning, veninder, fester, famile, kærlighed og hvad der nu ellers hører jeg til, at jeg dårligt når at tænke eller fordøje oplevelser, indtryk og følelser. I ved det der med, at stoppe op og nyde livets små øjeblikke, som Kildevæld opfordrer til.

k7The girl gang iført matchende tøj fra Casall

k2

k9

k1Morgenens egentlige hovedperson, var de tre fantastiske nye smagsvarianter fra Kildevæld; Ingefær & Citron, Mango & Te og Fersken & Klementin. Jeg har selvfølgelig smagt alle tre og min favorit er afgjort Ingefær & Citron. Den er så frisk, syrlig og lækker. Vandet indeholder 10 kalorier pr. 100 ml og 25 pr. flaske, så det kan også drikkes med god samvittighed.

k4

k12Hvis I lyst, må I meget gerne fortælle mig, hvordan I nyder livets små øjeblikke? Hvordan fordøjer i alle indtrykkene og hvad gør I, når I skal koble helt af? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI kan læse meget mere om de nye smagvarianter HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments