KVINDELØB & LØBEMAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Levebrød

De sidste mange måneder har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Levebrød og det har budt på mange fine ting og ikke mindst en masse lækker brød. Jeg har efterhånden fået spist mig igennem hele deres udvalg og for en brødelsker som mig, har det naturligvis været lidt af en fornøjelse.

Leverbrød støtter op om en god og sund livsstil og derfor er de bl.a hovedsponsorer til Alt For Damernes kvindeløb, som har fundet, og finder, sted over hele landet. I søndags var turen kommet til København og her havde de udfordret mig til at løbe den længste af alle ruterne – 15 km. Eftersom jeg lige havde løbet et marathon var jeg sikker på, at det ikke ville blive noget problem og at det bare ville føles som en lille træningstur 😉

Om morgenen kunne jeg dog hurtigt konstatere, at jeg alligevel var blevet kastet ud i lidt af en udfordring, for som I nok husker, så var der nærmest hedebølge i København i weekenden og at løbe i bagende sol og høje temperaturer kan vist udfordre de fleste garvede løbere. Heldigvis overlevede jeg også det gik rigtig fint. Jeg kom ind på 1 timer og 14 minutter, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Ruten var langs vandet på Amager standpark, hvor den friske vind heldigvis tog det værste af varmen.

altFør løbet vs. efter løbet. Iført Leverbrød-t-shirt, naturligvis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom overskriften viser, så skal det selvfølgelig også handle lidt om maden, for når jeg kaster mig ud i de lidt længere distancer, hvor jeg skal præstere og også helst nå den tid jeg har besluttet mig for, så kræver det også det helt rigtige brændstof.

Billederne viser min morgenmad fra i søndags. Det ser måske ud af lidt meget, men da løbet først startede kl. 13 var jeg nødt til at tænkte taktisk. Jeg vil helst ikke spise lige inden jeg skal løbe, for det ender ofte med et ubehageligt sidestik og det vil jeg gøre ALT for at undgå. Derfor spiste jeg et stort måltid ved 9.30-tiden, hvilket fungerede rigtig godt. Mine krop kunne både nå at optage hvad den havde brug for og at fordøje noget af det. Det er en taktik, jeg varmt kan anbefale 🙂

Som I kan se på billederne, så bestod mit måltid af Levebrød’s Chiaboller med frisk frugt og grønt, samt gode fedtstoffer i form af ost og peanutbutter. Derudover spiste jeg også en omgang skyr med hjemmelavet granola og den bedste rabarberkompot.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments