ONSDAGSTIP: SKRÆDDERSYEDE DAGLIGE VITAMINER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er sponsoreret af Take Daily

Hola chicas og glædelig onsdag <3 I dag skal det handle om noget, som jeg virkelig har glædet mig til at dele med jer. Jeg er nemlig blevet introduceret til det ret geniale koncept, Take Daily. Kort fortalt, så har vi har vi at gøre med daglige vitaminer som er tilpasset og skræddersyet til dit behov.

Det hele starter med, at man smutter hen på Take Daily’s hjemmeside, hvor man tager en test, der er udviklet af dygtige diætister. Her svarer man bl.a på spørgsmål om aktivitet, kost, energi og stressniveau. Derefter udvælger Take Daily de vitaminer og mineraler, som man har brug for og sender en (helt enorm fin) pakke med 28 dages forbrug. Pillerne skal tages om morgenen sammen med morgenmaden, så man er sikret en god start på dagen.

For sådan en som mig, er det her et helt genialt koncept, for selvom jeg tager flere forskellige vitaminer og kosttilskud, så kan jeg godt være i tvivl om, hvor vidt jeg får det, som jeg rent faktisk har brug for. Især fordi jeg bl.a dyrker meget sport og meget sjældent spiser kød. Begge faktorer som gør, at man skal tænke lidt ekstra over sit behov.

Når alt det så er sagt, så skal man altså heller ikke undervurdere hele pakkens visuelle udtryk. Er den ikke bare fin?? Jeg synes i hvert fald, at den pynter ret fint der ved siden af min morgenmad 🙂 Derudover så er pakken også ret fin at have stående fremme. I hvert fald pænere end en masse pilleglas. En lille bonusinfo er, at der på bagsiden af hver dagligt pille pakke, står skrevet et positivt citat, så som “Take it by heart”, “Dream daily” og “Smile Daily”. Pakken indeholder naturligvis også en beskrivelse af de man skal tage og så får man endda også sit navn på pakken.

I forbindelse med kampagnen her, har jeg naturligvis fået min første pakke gratis, men jeg er faktisk så vild med konceptet, at jeg nok ender med at beholde mit abonnement.

RABATKODE

Et abonnement koster 149 kr. om måneden, som er en ganske fin pris, hvis I spørger mig. Dog har jeg fået lov til at dele en rabatkode med jer, som giver 50% på den første pakke. Der er ingen bindning, så det vil være en oplagt mulighed for at teste konceptet og se om man bliver ligeså hooked som mig 😉 Så sk

Koden er WEWONDER50 og virker de næste 3 dage. Skynd jer at smutte hen og få taget testet – det tager 2 minutter og så er i allerede godt i gang.

HAPPY SHOPPING <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments