ENDNU EN TING, DU IKKE VIDSTE AT DU MANGLEDE & EN KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERASponsoreret af Creative outlier sport

Måske I husker, at jeg i sidste uge lavede et lille indlæg, men nogle af de ting, som jeg ikke anede at manglede, før jeg fik dem, og som alle vil fungere rigtig godt som julegaveønsker eller bare som julegaver i det hele taget. Det indlæg har altså èn lille fejl og det er, at de her fantastisk høretelefoner fr Creative Oulier Sports ikke var med. Jeg har haft fornøjelsen af at teste dem siden i torsdags, hvor de landede i min postkasse og de har altså gjort flere punkter i min hverdag nemmere. Lad mig sige det sådan.

Kort fortalt har vi at gøre med et sæt høretelefoner, som er trådløse og dermed ikke skal connectes fysisk til telefonen. De skal ganske enkelt bare sættes til via bluetooth. De er lydmæssigt designet til at levere den bedste lyd og med en god bas (YAY). De har en indbygget mikrofon, så man også snildt kan bruge dem til at tale i telefon med og så er de tilmed svedafvisende, hvilket gør dem helt ideelle til træning.

Sidstnævnte er også det punkt, hvor de har gjort mange ting nemmere for mig. Jeg ELSKER musik og jeg tror næsten, at jeg har en eller anden tone kørende i 50% af mine vågne timer. Musikken er altid på når jeg er hjemme, når jeg arbejder, går i bad, laver mad, har gæster og når jeg cykler. Det eneste (lidt skøre og atypiske) tidspunkt, hvor jeg ikke hører musik, er når jeg løber. Ganske enkelt fordi, jeg simpelthen har givet op på den der opsætning og cirkus med ledninger og en telefon der skal sidde par armen. Det ser bare så meget nemmere ud end det er.

Jeg bliver altid SÅ irriteret i den der situation, hvor man kommer til at hive ledningen ud med armen i en hurtig bevægelse. Der er også den, hvor man sætter ledningen ind under blusen eller jakken og hvor tyngdekræften får fat i den og konstant giver følelsen af, man bliver hevet nedad i ørene. Så er der også bare den helt klassiske, hvor de falder ud og man nærmest må løbe og holde på dem. Med andre ord, så er det ikke besværet værd.

Med fare for at det kommer til at lyder som et gammeldags slogan eller alt for reklame-agtigt, så bliver jeg simpelthen nødt til at sige, at Creative Outlier Sports er løsningen på problem. Jeg har i hvert fald nydt at have Taylor Swifft og Selena Gomez med på mine seneste løbeture.

img_6926KONKURRENCE

Som overskriften også lover, så har jeg fået lov til at lave en lille lækker giveaway, så en af jer, kan få en ekstra julegave eller måske endda give den til en, som også står også mangler sådan et par trådløse høretelefoner i deres liv.

Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I selvfølgelig også lige skriver jeres mail i mailfeltet, så jeg kan komme i kontakt med jer. Vinderen finder jeg på fredag 

creative

img_6943

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
119 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments