COPENHAGEN MARATHON

COPENHAGEN MARATHON 1

Dagens uniform: Top fra H&M / Shorts fra Superdry / og verdens bedste løbesko fra Adidas

Så kom dagen, hvor jeg gennemførte mit 2. marathon og mod alle odds (sol, varme og en dårlig nattesøvn) havde jeg min bedste løbeoplevelse til dato. Jeg kom igennem på 3 timer 37 minutter og 34 sekunder, hvilket er en forbedring på mere end 12 minutter fra min første marathon-tid. Jeg har svært ved at forklare hvad der gjorde udfaldet, men jeg følte mig mere eller mindre flyvende fra start til slut.

Måske handler det om, at jeg afgjort lærte af mine fejl og dårlige oplevelse, da jeg løb halvmarathon for et par uger siden. Selvom det også var alt for varmt i dag, formåede jeg at undgå at lade mig påvirke af det. Gennem hele løbet holdte jeg en stabil pace på omkring de 5.10. Når jeg løber i det daglige, så løber jeg typisk i 4.40, så fordi jeg ikke løb så hurtigt som jeg kunne, så holdte overskuden stort set alle 42,2 km.

Det eneste sted, hvor jeg fornemmede en lille krise var omkring halvmarathon-distancen. Der løb vi på en stor vej på Vesterbro, hvor der hverken var skygge eller publikum. Der havde jeg følelsen af, at der var RIGTIG langt hjem og at varmen måske kunne blive et stort problem. Men det forsvandt heldigvis igen, da vi kom ind til centrum og hvor man igen blev båret frem af publikum og fik mulighed for at søge skygge under bygningerne. Forresten vil jeg også lige sige TAK til de mange af jer, som heppede på mig derude. Det betyder mere end i aner ♥

Da jeg løb marathon sidste år, skrev jeg et langt indlæg om, hvordan det føles og om turens op og nedture. Jeg havde egentlig tænkt mig at gøre det samme igen, men den bliver lidt svær at knække, eftersom jeg havde det rimelig stabilt hele vejen igennem. Jeg tænker jeg lige over, om jeg kan komme på en anden vinkel og ellers kan det være at vi bare lukker den her for denne gang 🙂

Om lidt smutter jeg ud og mødes med min veninde, Julie, og så skal vi have take away og søndagshygge. Jo, det har været en god dag i dag ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments