POSTKORT FRA PARADIS

POSTKORT FRA PARADIS 1

God formiddag kæreste læsere. Endelig tjekker jeg lige ind med en lille opdatering her fra paradiset aka Thailand. Hernede er det jo eftermiddag nu og I skrivende stund sidder jeg på vores altan, med en kold Tiger-øl ved min side.

Det er helt utroligt hvor hurtigt man glemmer, at ens liv lige har været fyldt med vinter, frost og minusgrader. Men sådan kan jeg også huske, at jeg havde det, da jeg var i Singapore og på Bali i November. At rejse om vinteren er klart noget jeg vil prioritere for fremtiden. For søren hvor er det dog rart og livsbekræftende.

I dag har vi været ude på en af de små øer, med paradisstrande, blåt vand, palmer, æber og kokosnødder. Det eneste som jeg savner ved Danmark, er en hurtig internetforbindelse. Det er de ikke helt vilde med hernede og det tog mig sådan ca. et par timer at uploade billeder til det her indlæg.

Heldigvis har jeg købt et simkort, så på snappen (Miekirstine) og Instagram er der stadig gang i den. Nok også lidt mere end hvad godt er 😉 På Insta har jeg endda været så vovet at smide et full bikini-body-billede op. Alle de timer i Fitness World skal jo ikke gå til spilde 😉

Her får I lige et par billeder fra vores første to dage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
POSTKORT FRA PARADIS 2

Min nye og fineste sommerkjole fra ASOS og sandaler fra Gardenia SS16

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments