M A L L O R C A

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej alle zasammen. Så får I førme lige et lille pip fra mig. Jeg er ankommet til Mallorca og som det jo altid er, så er internettet ikke noget at råbe hurra for. Men det lykkedes alligevel at få uploaded et par billeder her fra vores første dag. Det er bestemt ikke fordi temperaturen siger sommer og bare ben. Det svarer nok nærmere til en lun april-dag. Men det skal man jo slet heller ikke klager over 🙂

IMG_1783Efter en lang rejsedag, er der simpelthen ikke noget bedre, end en god løbetur. Derudover er det også en fantastisk måde at få set et nyt sted på. Running and sightseeing. Min far og jeg tog 6 km. langs strandpromenaden og sluttede selvfølgelig af med en god lokal øl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADagens outfit: Jakke fra MbyM Bluse fra Sparkz, jeans fra H&M trend og sko fra Gardenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe sko ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg tjekker ind igen i morgen. Kan I have en skøn aften ♥

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments