SMUTTUR TIL MALMØ

SMUTTUR TIL MALMØ 1

Den bedste bunk buddy

Hvis I følger med på de sociale kanaler, så bemærkede I nok, at jeg tilbragte et døgnstid i det svenske i weekenden. Nærmere bestemt Malmø. En by, som jeg efterhånden har besøgt en del gange, men det var alt alt for længe siden at jeg sidst havde været der.

Sammen med en håndfuld skønne blog-kollegaer, var jeg inviteret derover af Visit Sweden og det endte med at blive en af de hyggeligste ture, jeg længe har været på. Det vildeste ved sådan en smuttur til Malmø er, at man jo på mange måder føler, at man er ude og rejse, men rejsen i sig selv tager kun en lille halv time fra København. Så hvis tiden eller pengene er små, men rejselysten stor, så er det bestemt stedet man skal tage hen.

Jeg huskede Malmø som en skøn lille perle, men jeg havde faktisk glemt, hvor fin, hyggelig og enormt overskuelig den er. Jeg fik naturligvis taget et hav af billeder, så se med engang..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foråret havde naturligvis også overtaget Malmø 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdagens outfit. I kan se flere detaljer lige her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da vi ankom fredag, startede vi med at spise frokost på Johan P. Et super hyggeligt sted og virkelig god mad. Dog serverer de primært fisk og skaldyr og jeg spiser jo ikke noget, der kommer fra havet. Heldigvis var de så søde at lave en kyllingesalat til mig og den smagte himmelsk. Det gjorde deres brød (og smør) virkelig også. 

SMUTTUR TIL MALMØ 2

På vores tur rundt i byen, besøgte vi butikken Absmåland, som I skal tage forbi, næste gang I kommer til Malmø. Den er kæmpe stor og huser både en Cafè og en butik, som sælger tøj, interiør og planter. Førstesalen er et kæmpe rum, som bliver brugt til at afholde diverse kreative workshops. Indretningen var virkelig inspirerende og gav mig lyst til at lave hele min lejlighed om. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Office goals 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SMUTTUR TIL MALMØ 3

Vi boede på Clarion hotel, som er placeret 5 minutters gang fra togstationen. Det er en af byen højeste bygninger, med sine 25 etager. Vi boede på 20. etage og havde lidt af en fantastisk udsigt. Emilie flyttede ind på mit værelse, for hyggens skyld, og da hun tog et langt bad, sad jeg faktisk bare og kiggede ud af vinduet og lærte byen lidt bedre at kende 😉

SMUTTUR TIL MALMØ 4

På toppen af hotellet er der både en skybar og en restaurant. Vi prøvede dem begge og i restauranten fik jeg noget nær den bedste forret, jeg nogensinde har smagt. Behøver jeg sige, at det det var noget med falafel? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SMUTTUR TIL MALMØ 5

Tak til Malmø for den hyggeligste lille getaway. Jeg kommer helt snart tilbage, det er sikkert og vist 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments