WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD 1

Jeg er en heldig kartoffel i disse dage, for bedst som jeg lige kom hjem fra det ene paradis, skulle jeg videre til det andet. Lørdag eftermiddag, satte min søster og jeg nemlig kursen mod det svenske, hvor vi skulle tilbringe et lille døgnstid på Ystad Saltsjöbad. Et sted, som jeg efterhånden har hørt mange gode ting om og sukket over på diverse sociale medier.

Stedet levede heldigvis fuldstændigt op til mine høje forventninger og jeg tror det er ret umuligt, ikke at være en anelse mere afslappet, afstresset og udhvilet når man tager derfra. Der hersker den fineste og rolige stemning deroppe, selvom der er forholdsvis mange mennesker. Man kan tydeligt mærke, at folk er der for at slappe af og komme ned i tempo.

WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD 2

Vi ankom lørdag eftermiddag og kunne heldigvis tjekke ind på vores værelse med det samme. Værelset havde den vildeste udsigt ud over havet, så vi endte faktisk med at sidde en times tid og snakke, kigge på vandet og tage et par billeder (eller 100). Alt deroppe er virkelig fotogent. Tro mig.

Efterfølgende tog vi ned i spaen, hvor vi tilbragte det meste af tiden i deres udendørs og opvarmede bassin. Det er virkelig ikke dumt at sidde der med et glas rosè i hånden, med udsigt ud over havet. Sidst på eftermiddagen, havde vi tid til The Creek experience som jeg klart vil anbefale, at man tager med, når man besøger stedet. Det er en slags behandling, som tager et par timer og hvor man kommer igennem flere forskellige stop. Alt er behageligt og det er ikke noget med, at man pludselig skal hoppe ned i et isbad eller bliver smurt ind i mærkelig og ulækre ting. Det er rart og behageligt hele vejen i gennem.

Dagen sluttede i deres restaurant, hvor vi fik en 3-retters menu. Alt var lækkert, som i virkelig lækkert og jeg tænker stadig tilbage på hovedretten, som er noget af det bedste jeg længe har smagt. Behøver jeg sige, at den indeholdt hummus? 😉

Da klokken blev 22 var det nærmest fysisk umuligt for mig, at holde mine øjne åbne (pokkers jetlag) og jeg følte mig næsten fuld efter 1,5 glas vin. Efter at have lagt mig på puden, husker jeg ikke mere, så søvnen må bestemt have været tiltrængt.

Søndag morgen startede vi i deres fitness center, hvor vi workede out i en halv times tid. Med to små børn, er det jo den slags som bliver nedprioriteret i hverdagen, så det skulle hun bestemt udnytte, min kære søster. Efter træningen kastede vi os over deres overdådige morgenmadsbuffet og som rygtet har fortalt, var der alt hvad hjertet kunne begære.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD 3

Udsigten fra vores værelse. Tænk sig at vågne op til den hver eneste morgen 

WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD 4

Mit aftenlook hvor jeg var hoppet i den fine lyserøde blazer fra Gestuz, som faktisk kan købes til en rigtig god pris HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WEEKEND PÅ YSTAD SALTSJÖBAD 5

Vi har totalt heldige med vejret og søndag morgen vågnede vi op til høj sol og 14 grader. Det var næsten som om, at vejret besluttede sig for at skifte fra vinter til forår, netop dèn weekend. Når det så er sagt, så tror jeg faktisk at Ystad er et skønt sted på alle årstider. Selvfølgelig er det rart at kunne gå en tur på stranden, men der er helt klart også noget fantastisk over at sidde i de varme bade, mens vinteren hersker udenfor. Jeg kommer tilbage. Det er sikkert og vist.

For en god ordens skyld, skal jeg lige tilføje, at jeg har fået opholdet betalt af Ystad Saltsjöbad, men har ikke modtaget penge for at skrive om det. 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments